Ramleri zaten değiştirmiştim 2x8 şeklinde yanlış SS atmışım.
Dark N10 seçmiştim çünkü; 5 fanı var, içi ferah geniş bir kasa, toz tutucu filtreleri var, fan kontrolcüsü var istediğimiz gibi kolayca sessiz-serin gibi seçeneklerle ayarlayabiliyoruz. Kısacası kullanışlı bir kasa.
Depolama konsunda tek SSD koydum 500GBlik. HDD + 250GB ssd yapmak istemedim. Sistemi direk SSD içine kurayım ve SSD ye depolama sıkıntısı olmadan oyunlarımı yüklerim dedim. Sonradan HDD ekleyebilirim. Bunu seçmemin nedeni de hem diğer karşısındaki SSDlere göre ucuz olması ve yorumları okudğumda herkesin memnun kaldığımı gördüm.
Sonuç olarak kasayı değiştirdim Corsair 100R zaten aklımda vardı ama sistemi Hepsiburada üzerinden alacağım için PSUsuz modeli yok 600w +80 PSUlu modeli var sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum zaten.
SSD konusunda onu değiştiremem. Bütçemi aşıyor 200TL fark var aralrında. Aslında bütün dediğiniz parçalara önceden bakmıştım. Fiyat konusundan dolayı bunu terih etmiştim.
Ayrıcı performans testlerine göre R5 serisinden 1600X i de tercih edebilirim. O zaman bütçede açılacak yere sıkıştırabilirim.
Eki Görüntüle 225932