Ryzen 1700 ve GTX 1070 sistem toplama

Anakart olarak MSI B450-A Pro yerine MSI B450 Gaming Plus ya da Gigabyte B450 Aorus Pro almanızı tavsiye ediyorum.
Dediğiniz Msi anakart şu anda 799 tl alacağım zaman ucuzlar ise bakarım. Teşekkürler.
Bunda karar kıldım tavsiyeleriniz üzerine.
Toplam: 6157.39TL

Dosya Ekleri

• Screenshot_20181217-221202.png
    109,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20181217-221210.png
    102,2 KB · Görüntüleme: 57
Kasayı değişmenizi öneririm.
İşlemciyi Ryzen 5 2600x yapıp anakartınızı B450 serisinden tercih etmelisiniz.
Ekran kartını da akakce.com gibi sitelerden MSI ARMOR modeli yerine daha iyi modeller bulabilirsiniz.
Son olarak eğer bütçe el verecekse en son tavsiye ettiğim siteden 16 gb bellek kullanmanızı öneririm.(Ryzen işlemciler dual channel olarak daha stabiller)

Bildiğim kadarıyla x ibareli işlemcilerde stok soğutucu yok. Ekstra stok soğutucu almak için bütçem de yok. Sanırım son güncellemeye bakmadınız kasayı değiştirdim. Anakartım da zaten b450 serisi

Bildiğim kadarıyla x ibareli işlemcilerde stok soğutucu yok. Ekstra stok soğutucu almak için bütçem de yok. Sanırım son güncellemeye bakmadınız kasayı değiştirdim. Anakartım da zaten b450 serisi
Evet ben direk ilk toplanan sistemi cevaplamıştım.2600x işlemcide stok soğutucu vardır tavsiyem hala bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…