Diğer başlıklara baktım ancak istediğim sistemi bulamayınca konu açmaya karar verdim. Bütçe çok fazla sıkıntı değil ama abartmamak lazım. Aklımdaki sistem bu ve monitöre karar veremedim. Önerilerinize açığım. Uzun vadeli olmasını istiyorum üniversiteye kadar.
Sistem gayet güzel olmuş. O.C için falan fazla çoşmayacak isen HDD'den kurtulup anakartı biraz daha makul bir şey seçip SSD'yi 1TB alabilirsin. Sistemde oynar parça olmamış olur. EMin ol, o sisteme HDD'nin sesi fark edilecektir.
Sistem gayet güzel olmuş. O.C için falan fazla çoşmayacak isen HDD'den kurtulup anakartı biraz daha makul bir şey seçip SSD'yi 1TB alabilirsin. Sistemde oynar parça olmamış olur. EMin ol, o sisteme HDD'nin sesi fark edilecektir.
Monitör konusunda daha bilgili arkadaşlar bir şeyler yazacaktır. M.2 şu an aşırı premium. Günlük kullanımda da şart değil. 850 EVO çok güzel bir seçim.
Hocam ona bakarsan arkadaşın alacağı sistem de aşırı premium. Aşırı premium sisteme aşırı premium SSD almayı daha doğru buluyorum. Hele bu kadar para baymış ise.
Hocam ona bakarsan arkadaşın alacağı sistem de aşırı premium. Aşırı premium sisteme aşırı premium SSD almayı daha doğru buluyorum. Hele bu kadar para baymış ise.