Sayo Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 43 6 Ekim 2019 #1 Merhabalar geçenlerde highsierra 10.13.6 yükledim fakat ekran kartı driveri yüklüyemedim. Bunun üzerine başka bir sürümde High Sierra düşünüyorum. Sizce hangisini yüklemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2019
Merhabalar geçenlerde highsierra 10.13.6 yükledim fakat ekran kartı driveri yüklüyemedim. Bunun üzerine başka bir sürümde High Sierra düşünüyorum. Sizce hangisini yüklemeliyim?
Çözüm blackandyellow 6 Ekim 2019 Ekran kartı için: GitHub - Benjamin-Dobell/nvidia-update: Install nVidia drivers on macOS the easy way. Install nVidia drivers on macOS the easy way. Contribute to Benjamin-Dobell/nvidia-update development by creating an account on GitHub. github.com
Ekran kartı için: GitHub - Benjamin-Dobell/nvidia-update: Install nVidia drivers on macOS the easy way. Install nVidia drivers on macOS the easy way. Contribute to Benjamin-Dobell/nvidia-update development by creating an account on GitHub. github.com
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 6 Ekim 2019 #2 Ekran kartı için: GitHub - Benjamin-Dobell/nvidia-update: Install nVidia drivers on macOS the easy way. Install nVidia drivers on macOS the easy way. Contribute to Benjamin-Dobell/nvidia-update development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi Çözüm
Ekran kartı için: GitHub - Benjamin-Dobell/nvidia-update: Install nVidia drivers on macOS the easy way. Install nVidia drivers on macOS the easy way. Contribute to Benjamin-Dobell/nvidia-update development by creating an account on GitHub. github.com