yasinnaydnnn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #1 APU sistem kullanıyorum anakartım B450M S2H. Amacım oyunlarda bir tık daha yüksek performans almak çok fazla yükseltmek istemiyorum.
APU sistem kullanıyorum anakartım B450M S2H. Amacım oyunlarda bir tık daha yüksek performans almak çok fazla yükseltmek istemiyorum.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 22 Eylül 2022 #2 O işlemciye overclock yaparak gözle görülür bir performans elde edemeyebilirsiniz. Hiç yapmamanız daha iyi olacaktır.
O işlemciye overclock yaparak gözle görülür bir performans elde edemeyebilirsiniz. Hiç yapmamanız daha iyi olacaktır.
A Akbostaner3 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #3 iGPU ve CPU tarafında overclock yaparak performans elde edebilirsiniz. yasinnaydnnn dedi: APU sistem kullanıyorum anakartım B450M S2H. Amacım oyunlarda bir tık daha yüksek performans almak çok fazla yükseltmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... APU işlemcide sadece CPU'ya overclock yapılmıyor bu arada.
iGPU ve CPU tarafında overclock yaparak performans elde edebilirsiniz. yasinnaydnnn dedi: APU sistem kullanıyorum anakartım B450M S2H. Amacım oyunlarda bir tık daha yüksek performans almak çok fazla yükseltmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... APU işlemcide sadece CPU'ya overclock yapılmıyor bu arada.
yasinnaydnnn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #4 Akbostaner3 dedi: iGPU ve CPU tarafında overclock yaparak performans elde edebilirsiniz. APU işlemcide sadece CPU'ya overclock yapılmıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... hem gpu ya hemde cpu ya mı yapmam gerekiyor
Akbostaner3 dedi: iGPU ve CPU tarafında overclock yaparak performans elde edebilirsiniz. APU işlemcide sadece CPU'ya overclock yapılmıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... hem gpu ya hemde cpu ya mı yapmam gerekiyor
A Akbostaner3 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #5 yasinnaydnnn dedi: Hem GPU'ya hem de CPU'ya mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İster birini ister ikisine. Bu konu için detaylı araştırmanı öneririm.
yasinnaydnnn dedi: Hem GPU'ya hem de CPU'ya mı yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İster birini ister ikisine. Bu konu için detaylı araştırmanı öneririm.
yasinnaydnnn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #6 Akbostaner3 dedi: İster birini ister ikisine. Genişletmek için tıkla... tamam ben sadece cpuya overclock yapmak istiyorum bios üzerinden nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin
Akbostaner3 dedi: İster birini ister ikisine. Genişletmek için tıkla... tamam ben sadece cpuya overclock yapmak istiyorum bios üzerinden nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin
A Akbostaner3 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #7 yasinnaydnnn dedi: Tamam ben sadece CPU'ya overclock yapmak istiyorum BIOS üzerinden nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yapılabildiğini biliyorum sadece.
yasinnaydnnn dedi: Tamam ben sadece CPU'ya overclock yapmak istiyorum BIOS üzerinden nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yapılabildiğini biliyorum sadece.
yasinnaydnnn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #8 hangi değerde ne kadar voltaj verebileceğim konusunda bir fikrim yok yardımcı olabiliecek varsa sevinirim
hangi değerde ne kadar voltaj verebileceğim konusunda bir fikrim yok yardımcı olabiliecek varsa sevinirim
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.854 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 22 Eylül 2022 #9 yasinnaydnnn dedi: hangi değerde ne kadar voltaj verebileceğim konusunda bir fikrim yok yardımcı olabiliecek varsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Rami overclocklamak daha fazla artış yaratır zannımca.
yasinnaydnnn dedi: hangi değerde ne kadar voltaj verebileceğim konusunda bir fikrim yok yardımcı olabiliecek varsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Rami overclocklamak daha fazla artış yaratır zannımca.
yasinnaydnnn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #10 the Prodigy dedi: Rami overclocklamak daha fazla artış yaratır zannımca. Genişletmek için tıkla... ramler yeterince performans sağlıyor işlemci konusunda yetersiz kalıyor bilgisayarım.
the Prodigy dedi: Rami overclocklamak daha fazla artış yaratır zannımca. Genişletmek için tıkla... ramler yeterince performans sağlıyor işlemci konusunda yetersiz kalıyor bilgisayarım.