Ryzen 2200G ve 1050 Ti sistem toplama

Kanekii

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TUF 3070OC , R5 5600 , Philips 280HZ 0.5MS, AOC24G1, Elgato Webcam
Arkadaşlar normalde ben yeni bir ekran kartı alacaktım bilgisayarıma ama annem yeni bi bilgisayar alalım dedi ve 3500-4000 TL fiyat aralığında bilgisayar toplayacağım. Yardım ederseniz sevinirim.
Düşündüğüm:
  • Gtx 1050 Ti X 4 GB
  • Ryzen 3 2200G
  • MSI A320m Pro VD
  • Corsair Vengeance 8 GB 2400 MHz
  • 1 TB 64 MB 7200rpm
Güç kaynağı düşünüyorum. 4000 TL'yi aşmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 2600 ve 8 GB RAM 3000 MHz sistemini toplamıştım şu anda 1050 Ti SSD kapmanyası var onuda içine katabiliriz dolar 4,10 ken 4360 ₺ civarındaydı en son baktığımda (monitör dahil) Şu anki dolar kuru itibari ile 6000 ₺ civarına çıkmıştı. 4000 ₺ civarını geçmemesi imkansız gibi görünüyor.

Ekran kartı olarak bunu alın. Aralarında soğutma dışında hiçbir fark yok. Anakart olarak ASUS B450M-A alın. RAM olarak 2 tane Corsair Vengeance 4 GB 3000 MHz alın. Kasa olarak Aerocool Cyber Advance alabilirsiniz. PSU olarak ise High Power 500W +80 alabilirsiniz.

Hocam elinizdeki bilgisayarın parçalarını kullanabiliriz aslında. Bir atabilir misiniz elinizdeki sistemi? Birde kullanamayacağımız parçaları bir bilgisayarcıya satıp bütçenize ekleyebilirsiniz.

Hocam elinizdeki bilgisayarın parçalarını kullanabiliriz aslında. Bir atabilir misiniz elinizdeki sistemi? Birde kullanamayacağımız parçaları bir bilgisayarcıya satıp bütçenize ekleyebilirsiniz.
  • E5400
  • Kingston 4 GB1333 RAM
  • 8400GS 512 MB ekran kartı
  • 300W +12'den 216 veriyor
  • G41 anakart

Hocam çalışıyor ise 2. el fiyatına satılmalı bu sistem çünkü kullanılabilecek hiçbir parça yok. Dediğim gibi gelen parayı bütçeye ekleyip daha iyi bir sistem alabilirsiniz. @200749 adlı arkadaşımızın önerileri güzeldir ona göre bir şeyler alınız.

Hocam çalışıyor ise 2. el fiyatına satılmalı bu sistem çünkü kullanılabilecek hiçbir parça yok. Dediğim gibi gelen parayı bütçeye ekleyip daha iyi bir sistem alabilirsiniz. @200749 adlı arkadaşımızın önerileri güzeldir ona göre bir şeyler alınız.
Hocam kullansam kullansam DVD'yi kullanırım bir de fanları.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı