Ryzen 2200G ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

oguzhangunay

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ekran kartımda oluşan sorun nedeniyle MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X aldım. Anakartım ve işlemcim çok eski bu parçaları da değiştirmek istiyorum.
Aklımda Ryzen 3 2200G işlemci ve MSI B350M PRO-VD PLUS anakart almak var. (DDR4 4 GB RAM var fakat anakartım eski olduğu için şimdilik kullanamıyorum.)
Sizin de düşüncelerinizi almak isterim şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarı oyun oynama amaçlı diziyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, seçiminiz gayet iyi ancak 4 GB RAM yeterli olmayacaktır. En az bir 4 GB daha eklemek durumundasınız. Şu an eliniz de olan RAM hangi marka?

Daha fazla fps almak istiyorsan İntel almalısın.
Bütçen nedir? İşlemci ve Anakart için soruyorum.

Merhaba, seçiminiz gayet iyi ancak 4 GB RAM yeterli olmayacaktır. En az bir 4 GB daha eklemek durumundasınız. Şu an eliniz de olan RAM hangi marka?
Elimde olan marka Gskill Aegis 2400mhz ram, yeni anakart ve işlemci alınca eskileri satıp üstüne bir 4 gb daha almayı planlıyorum
Daha fazla fps almak istiyorsan İntel almalısın.
Bütçen nedir? İşlemci ve Anakart için soruyorum.
En fazla 1 milyar ayırabileceğim malum 1050 Ti aldım.

Elimde olan marka Gskill Aegis 2400mhz ram, yeni anakart ve işlemci alınca eskileri satıp üstüne bir 4 gb daha almayı planlıyorum

En fazla 1 milyar ayırabileceğim malum 1050 Ti aldım.
Bütçeyi 168TL Aşıyor ama emin ol en iyisi bu :

Anakart
İşlemci
Şuan indirim var indirim'den yararlanırsan senin için çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…