Daha fazla
İşlemci hızını 3.7'ye çektim. Forumda okuduğum eski konularda bazı kullanıcılar 3.7GHz hızını 1.3V ile ayarlanması gerektiğini yazmış. Ben OC yaptığımda ise varsayılan voltaj 1.4V gözüküyordu. Bu değerin fazla olabileceğini düşünüp 1.3'e düşürdüm ve ayarı kaydederek sistemi yeniden başlattım ancak bilgisayar açılmadı.
Biraz acemiyim, BIOS pilini çıkarmam gerektiğini düşünüyordum. 2-3 saat sadece BIOS piliyle uğraştım ancak görüntü alamadım. En sonunda ise CMOS sıfırlayarak sistemi açabildim.
Sadede gelirsek 3.7GHz için 1.4V varsayılan değerinde yaklaşık 3 saat oyunlarda test ettim. Sıcaklık değerleri normaldi. Bu voltajda kullanmam sorun yaratır mı acaba ?
Biraz acemiyim, BIOS pilini çıkarmam gerektiğini düşünüyordum. 2-3 saat sadece BIOS piliyle uğraştım ancak görüntü alamadım. En sonunda ise CMOS sıfırlayarak sistemi açabildim.
Sadede gelirsek 3.7GHz için 1.4V varsayılan değerinde yaklaşık 3 saat oyunlarda test ettim. Sıcaklık değerleri normaldi. Bu voltajda kullanmam sorun yaratır mı acaba ?
Son düzenleyen: Moderatör: