Arkadaşlar daha dün 3500 TL'ye bir sistem topladım sistemin içeriği ise şu:
Asus RX 570 4 GB
R3 2200G
16(2.8) 3000 MHz RAM
Gigabyte B450 S2H Anakart
Xigmatek Glare 600W
Asıl sorum şu çünkü iptal etme olasılığım var. 2200G dar boğaz yaşatır mı? Anakart açısında sorun çıkar mı ? Çünkü kasa ATX anakart mATX. Bir de kasa konusunda sorun olur mu bilemedim? Ayrıca 800 TL'ye kadar da monitör önerir misiniz? Yardımlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar daha dün 3500 TL'ye bir sistem topladım sistemin içeriği ise şu:
Asus RX 570 4 GB
R3 2200G
16(2.8) 3000 MHz RAM
Gigabyte B450 S2H Anakart
Xigmatek Glare 600W
Asıl sorum şu çünkü iptal etme olasılığım var. 2200G dar boğaz yaşatır mı? Anakart açısında sorun çıkar mı ? Çünkü kasa ATX anakart mATX. Bir de kasa konusunda sorun olur mu bilemedim? Ayrıca 800 TL'ye kadar da monitör önerir misiniz? Yardımlarınız için teşekkürler.
Yaşatıyor hocam. O işlemci o kartı besleyemiyor. Önerim 2400g ya da 2600 alman. Ben önce apu toplayıp sonradan kart eklediğimde bunun farkına vardım. İlk işim işlemciyi değiştirmek olacak. Özellikle pubg tarzında oyunlar oynuyorsan hiç düşünmeden işlemcini değiştir.
Yaşatıyor hocam. O işlemci o kartı besleyemiyor. Önerim 2400g ya da 2600 alman. Ben önce apu toplayıp sonradan kart eklediğimde bunun farkına vardım. İlk işim işlemciyi değiştirmek olacak. Özellikle pubg tarzında oyunlar oynuyorsan hiç düşünmeden işlemcini değiştir.
@hsnAydn34 eğer imzanızdaki sistemden bahsediyorsanız işlemci yerine önceliği güç kaynağına verin. Hem en az 450W güç kaynağı tavsiye edilen ekran kartının olduğu sistemde 400W kullanıyorsunuz hem de güç kaynağınızın C4'den farkı yok. 2200G, RX 570 için gayet yeterli bir işlemci. Bilinen bir markanın en az 500W/550W 80+ güç kaynağını alın.