FlyForevers
Decapat
Merhabalar, başlıkta belirttiğim ekran kartı almak istiyorum darboğaz vb. sorunlar yaşanır mı ? 500W PSU Peak 450W +12 sistem için yeterli olurmu ?
Monitör VGA 1080p destekliyor ama detaylı bilgim yokMonitörünüzün çözünürlüğü nedir ?
Teşekkürler Power yeterli olurmu o.c vs işim yok sadece forza4 vs içinBir problem olmaz. Günümüzdeki çoğu hazır sistemde bu ikiliyi kullanıyorlar. 1080p için tam bir fiyat - performans.
Powerlarla ilgili pek bilgim yok ama gerçek 450watt veriyorsa bir problem teşkil etmez.Teşekkürler Power yeterli olurmu o.c vs işim yok sadece forza4 vs için
İkinci el garantili 750 ye buldum hocam 0 almak isterimde PSU vs devreye girdi nakit kalmadıPowerlarla ilgili pek bilgim yok ama gerçek 450watt veriyorsa bir problem teşkil etmez.
Keşke 2-3 gün önce RX 580 lere baksaydınız. 1100 tl civarındaydılar.
Hocam ikinci el rx almak çok tehlikeli. Mining yapılmış olabilir iyi inceleyin ürünüİkinci el garantili 750 ye buldum hocam 0 almak isterimde PSU vs devreye girdi nakit kalmadı
haklısınız da itx olanı pek önermiyorlar hocam kasa küçük benim en son çare diğer indirimi bekleyimHocam ikinci el rx almak çok tehlikeli. Mining yapılmış olabilir iyi inceleyin ürünü
Her ne kadar 20 dakika kalsada tekrar indirime girer herhalde.Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 4 GB 256 Bit DDR5 Ekran Fiyatı
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 4 GB 256 Bit DDR5 Ekran en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Rx 570 850 tl
Rx 580 1150 tl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.