W Whisky0 Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 6 11 Haziran 2020 #1 Sistemim Ryzen 2300X ve RX570'den oluşuyor. Kasam da Rampage Miracle v1. GTA 5'te işlemcimin 80 dereceye çıktığını gördüm. Bunu nasıl düşürebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2020
Sistemim Ryzen 2300X ve RX570'den oluşuyor. Kasam da Rampage Miracle v1. GTA 5'te işlemcimin 80 dereceye çıktığını gördüm. Bunu nasıl düşürebilirim?
rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #2 80 Derece bence endişe edilecek bir sıcaklık değil ama kasanızı temizlemeyi ve termal macunu yenilemeyi deneyebilirsiniz.
80 Derece bence endişe edilecek bir sıcaklık değil ama kasanızı temizlemeyi ve termal macunu yenilemeyi deneyebilirsiniz.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.252 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2020 #3 Kasanın yan kapağını çıkartıp dene bir de.
W Whisky0 Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 6 11 Haziran 2020 #4 rinkull dedi: 80 Derece bence endişe edilecek bir sıcaklık değil ama kasanızı temizlemeyi ve termal macunu yenilemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı alalı 8 ay civarı oldu ben de tam termal macun bakıyodum teşekkürler. Shimada Sensei dedi: Kasanın yan kapağını çıkartıp dene bir de. Genişletmek için tıkla... deneyeyim sonuç değişmezse termal macun alacağım teşekkürler size de.
rinkull dedi: 80 Derece bence endişe edilecek bir sıcaklık değil ama kasanızı temizlemeyi ve termal macunu yenilemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bilgisayarı alalı 8 ay civarı oldu ben de tam termal macun bakıyodum teşekkürler. Shimada Sensei dedi: Kasanın yan kapağını çıkartıp dene bir de. Genişletmek için tıkla... deneyeyim sonuç değişmezse termal macun alacağım teşekkürler size de.