Ryzen 2400G APU Hazır Sistem Alınır mı?

Anlaşıldı sistem zamanı:

İşlemci: AMD Ryzen 5 2400G
RAM: G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000 MHZ
Anakart: MSI B450 GAMING PLUS
Kasa: Phanteks Eclipse P350X
PSU: FSP Hydro 600 600W 80+ Bronze
HDD: Toshiba P300 1TB 7200 RPM
SSD: Samsung 860 EVO

Toplam: 3585 TL

Bu sistem RX 580 8 GB ve + 8 GB RAM alırsan tadından yenmez.

Hacı adam Vatan'dan hazır sistem sorduğuma göre sistemi kendi birleştirebileceğine inanıyor musun? Birde sitelere güvenme sorunu yaşar mı? Ben böyle düşünerek İnventus önerisinde bulundum.

Hacı adam Vatan'dan hazır sistem sorduğuma göre sistemi kendi birleştirebileceğine inanıyor musun? Birde sitelere güvenme sorunu yaşar mı? Ben böyle düşünerek İnventus önerisinde bulundum.
Tek siteden alırsa zaten ancak o oluyor. Toplama videoları var onu izleyebilir mesela ben öyle öğrendim. Şu an bana sistem alsalar oturup hepsini birleştiririm. Site güvenliği konusunda bir şey demeyeceğim hepsi güvenli siteler bana göre.

Yok ben banane ben dizmem diye inat ederse buyursun:
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Ayaküstü şöyle bir sistem topladım. Böyle bir şey yapabilirsin bence. Cidden fiyatı baya şişirilmiş bi sistem attığın.
Bu PC'yi hangi siteden topladınız acaba
Yok kendim toplama, birleştirme konusunda sıkıntı yok yaparım bi arkadaş gösterdi bu pc'yi bi sorayım dedim bende iş yapar mı diye.
Anlaşıldı sistem zamanı:

Bencede bu pc iyi fiyat konusundada iyi bana uyar toplayabilirim. Teşekkür ederim
Anlaşıldı sistem zamanı:

RX 580 8 GB ekran kartının hangi modelini önerirsiniz.
Bu PC'yi hangi siteden topladınız acaba

Yok kendim toplama, birleştirme konusunda sıkıntı yok yaparım bi arkadaş gösterdi bu pc'yi bi sorayım dedim bende iş yapar mı diye.

Bencede bu pc iyi fiyat konusundada iyi bana uyar toplayabilirim. Teşekkür ederim

RX 580 8 GB ekran kartının hangi modelini önerirsiniz.

Anakartta 4 adet RAM girişi olan bi anakart önerirmisiniz bu attığınız sisteme uygun

Son düzenleme:
Bu fiyata RX 570 8 GB Bile dizersin bence böyle bir hataya sakın düşme hazır sistem almanı tavsiye etmem hazır sistemlerde fiyatlar her zaman şişirilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı