Ryzen 2400G APU Hazır Sistem Alınır mı?

Hacı adam Vatan'dan hazır sistem sorduğuma göre sistemi kendi birleştirebileceğine inanıyor musun? Birde sitelere güvenme sorunu yaşar mı? Ben böyle düşünerek İnventus önerisinde bulundum.

Hacı adam Vatan'dan hazır sistem sorduğuma göre sistemi kendi birleştirebileceğine inanıyor musun? Birde sitelere güvenme sorunu yaşar mı? Ben böyle düşünerek İnventus önerisinde bulundum.
Tek siteden alırsa zaten ancak o oluyor. Toplama videoları var onu izleyebilir mesela ben öyle öğrendim. Şu an bana sistem alsalar oturup hepsini birleştiririm. Site güvenliği konusunda bir şey demeyeceğim hepsi güvenli siteler bana göre.

Yok ben banane ben dizmem diye inat ederse buyursun:

Son düzenleme:
Ayaküstü şöyle bir sistem topladım. Böyle bir şey yapabilirsin bence. Cidden fiyatı baya şişirilmiş bi sistem attığın.
Bu PC'yi hangi siteden topladınız acaba
Yok kendim toplama, birleştirme konusunda sıkıntı yok yaparım bi arkadaş gösterdi bu pc'yi bi sorayım dedim bende iş yapar mı diye.
Bencede bu pc iyi fiyat konusundada iyi bana uyar toplayabilirim. Teşekkür ederim
RX 580 8 GB ekran kartının hangi modelini önerirsiniz.

Anakartta 4 adet RAM girişi olan bi anakart önerirmisiniz bu attığınız sisteme uygun

Son düzenleme:
Bu fiyata RX 570 8 GB Bile dizersin bence böyle bir hataya sakın düşme hazır sistem almanı tavsiye etmem hazır sistemlerde fiyatlar her zaman şişirilir.

@Asim1414 Corsair, Kingston, HyperX gibi RAM'lerde olabilirdi ancak onlar 450 TL'den başlıyor gördüğüm kadarıyla. En uygunu bu olduğu için sisteme koyuyorum. Ama yine de bir şey olmaz önerin derseniz öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…