Ryzen 2400G ve 1050 Ti sistemle Twitch yayını yapılır mı?

Perci

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu anki sistemime 1050 Ti eklemek istiyorum ama Twitch'te rahat yayın yapabilir miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Sistemim:

İşlemci: Ryzen 5 2400G
Anakart: Asus Prime B350m-k
RAM: Gskill TridentZ RGB 8x2 16 GB 3200 MHz
600w PSU

Bu sisteme 1050 Ti eklesem PUBG gibi oyunlarda rahat yayın yapabilir miyim? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG'de 1050ti en düşük ayarlarda zaten 70-80 fps alıyor.Birde arkada yayın yapıcaksın çok drop yersin.
3200 MHz ram var hocam ryzen işlemciler ram MHz'si ne kadar yüksekse o kadar performanslı çalışıyor ki şuan ekran kartı yok drop yemiyorum pubg'de.

Oynadığın oyuna oc olup olmamasına bileşen sıcaklıklarına göre değişir bence yapılabilir PUBG olmasa bile CSGO LoL v.b oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Oynadığın oyuna oc olup olmamasına bileşen sıcaklıklarına göre değişir bence yapılabilir PUBG olmasa bile CSGO LoL v.b oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Hocam şuan bile ekran kartı olmadan çok düşük ayarlarda 1080p de 720p yansıtarak yayın yapabiliyorum ama genede sormak istedim.

Zaten 1080p izleyen pek kişi yok izleyen az nüfüstan biride benim sanırım istersen yayını sadece 720p verip en düşük ayarlarda PUBG oynayabilirsin

Zaten 1080p izleyen pek kişi yok izleyen az nüfüstan biride benim sanırım istersen yayını sadece 720p verip en düşük ayarlarda PUBG oynayabilirsin
1050 ti yeterli olu ozaman benim için. Peki bu sistem 1050 ti ile beni kaç yıl götürür.

1050 ti yeterli olu ozaman benim için. Peki bu sistem 1050 ti ile beni kaç yıl götürür.
Eğer sistemin oc'li ise 4 yıl bakımı yaparsan 5 yıl kadar götürür oc yoksa 6-7 görürsün ama fps drop yaşanabilir uzun süreli yayınlarda

Eğer sistemin oc'li ise 4 yıl bakımı yaparsan 5 yıl kadar götürür oc yoksa 6-7 görürsün ama fps drop yaşanabilir uzun süreli yayınlarda
Sistemde oc yok hocam ısınmada yok ekran kartıda ısınmaz herhalde sıkıntı yok ozaman uzun yıllar kullanırım bu sistemi [emoji1].

Bende 2 hafta oldu 1060 6gb Gaming X ekran kartı aldım acayip memnunum eğer ilerde fazla para vermeden upgrade etmek istersen seçeneklerinden biri olabilir.
Sistemde oc yok hocam ısınmada yok ekran kartıda ısınmaz herhalde sıkıntı yok ozaman uzun yıllar kullanırım bu sistemi [emoji1].
Twin Frost varsa sorun olmaz zaten yoksada macununu sürdür 6-7 ayda bir kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…