Alıcı Ryzen 2600/3600 + RX 590 ayarinda sistem

Ascaar

Hectopat
Yazdigim ayarda bir sistem ariyorum. 1 senelik bilgisayara sifirindan 200 lira eksik yazanlar, yazmasinlar lutfen.

Kafamdaki ortalama sistem: Ryzen 2600 / 3600 + RX590 + B450M anakart + 16 GB RAM olabilir. Elinizde kalitesiz PSU ve kasalar varsa toplu alim yapmak istemem. Parca satisi yapiyorsaniz yazin. Mining, asiri yuklenme yapilan kartlari teklif etmeyiniz. Temiz, duzgun kullanilmis parcalarla ilgileniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdigim ayarda bir sistem ariyorum. 1 senelik bilgisayara sifirindan 200 lira eksik yazanlar, yazmasinlar lutfen.

Kafamdaki ortalama sistem: Ryzen 2600 / 3600 + RX590 + B450M anakart + 16 GB RAM olabilir. Elinizde kalitesiz PSU ve kasalar varsa toplu alim yapmak istemem. Parca satisi yapiyorsaniz yazin. Mining, asiri yuklenme yapilan kartlari teklif etmeyiniz. Temiz, duzgun kullanilmis parcalarla ilgileniyorum.
İlanımı inceleyip işlemci, anakart, ram ve ekran kartım için fiyat verir misiniz?

İstanbul'a havale haricinde şansım yok, ne yazık ki hocam. Anakart: Tomahawk Max, işlemci: 3600, ekran kartı: en iyisi sapphire nitro+ ve ram: g-skill 3200 mhz. Sistemim 3 aylık bu parçaları toplamda 4300 liraya dizmiştim. Şu an 3800e bırakabilirim, 500 lira düşüp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı