UnknownZMR Decapat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 147 27 Mart 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. Bugün Ryzen 2600 aldım. 6 Çekirdekli falan yazıyor özelliklerinde fazla anlamadığımdan soruyorum. Fakat bende örnek olarak Zula oyununu açtım, 4 tane işlemci gösteriyor. Bunun 6 olması gerekmiyor mu? Yoksa normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2019
Arkadaşlar merhaba. Bugün Ryzen 2600 aldım. 6 Çekirdekli falan yazıyor özelliklerinde fazla anlamadığımdan soruyorum. Fakat bende örnek olarak Zula oyununu açtım, 4 tane işlemci gösteriyor. Bunun 6 olması gerekmiyor mu? Yoksa normal mi?
H HomoDarwinus Ziyaretçi 27 Mart 2019 #2 Denetim masası işlemler kısmına bakman gerek. Ya da MSI Afterburner gibi bir program kurarak hangi çekirdeğin ne kadarı kullanılıyor görebilirsin. 6 Fiziksel, 12 sanal çekirdek mevcut. 2nd Gen Ryzen™ 5 2600 Desktop Processor for Gamers | AMD
Denetim masası işlemler kısmına bakman gerek. Ya da MSI Afterburner gibi bir program kurarak hangi çekirdeğin ne kadarı kullanılıyor görebilirsin. 6 Fiziksel, 12 sanal çekirdek mevcut. 2nd Gen Ryzen™ 5 2600 Desktop Processor for Gamers | AMD
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2019 #3 dxdiag yazın ardından gelecek olan ekranda işlemci bilgilerini görebilirsiniz. Parantez içinde "sayı " CPU yazar oradan görebilirsiniz.
dxdiag yazın ardından gelecek olan ekranda işlemci bilgilerini görebilirsiniz. Parantez içinde "sayı " CPU yazar oradan görebilirsiniz.