Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bu sistemle? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim iyi günler ve teşekkürler herkese şimdiden. Demeyi unuttum, Sinerji'den direkt toplatmayı düşünüyorum, veya hb den alacağım black fridayde. Taksitli olacağı için tek site yapmak istiyorum.
Ben bu şekilde bir sistem topladım arkadaşım için, bunu alacak. Sanada öneririm 5632 ₺ tuttu.
Merak ettiğim şey kara cumayı beklemeye değer mi? Fiyatlar sinerjide nasıl olur?
Ben bu şekilde bir sistem topladım arkadaşım için, bunu alacak. Sanada öneririm 5632 ₺ tuttu.
Merak ettiğim şey kara cumayı beklemeye değer mi? Fiyatlar sinerjide nasıl olur?
valla hemen hemen aynı sistem, tavsiyem asus k modeli değil a olsun 4 tane ram girişi var daha geleceğe yönelik olur farkta pek yok zaten. Konuştuğum zaman belirli bi plan yok ama o gün sosyal medya hesabımızı takip edin gibisinden birşey denildi. Parçaları hepsiburada sepete ekleyin bence ve 23 kasımı bekleyin derim. En az 500-600 tl lik bir indirim bekliyorum ben. Ve aynı şekilde vatanda da bekletin sepetinizde derim ben