Ryzen 2600 sistem alınır mı?

kaantekocak

Centipat
Arkadaşlar sistem nasıl? Kasa ve PSU önerir misiniz bu siteme?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (23).png
    Ekran Görüntüsü (23).png
    30,3 KB · Görüntüleme: 68
SSD yok. Gerekirse HDD çıkartın, SSD ekleyin. Ayrıca sistem daha da ucuza alınabilir, başka sitelerde daha ucuza bulunuyor bu bileşenler.

Kasa ve PSU için bütçe belirtin.

İşlemciyi isterseniz R5 1600 AF alabilirsiniz, 2600 ile arasında önemsenecek bir fark yok.
Anakart MHz biraz düşük geldi bana.
O taban frekansı, hiçbir AM4 anakartın 2133MHz maksimum destek olması mümkün değil.
Anakartın 3000MHz üstü RAM desteği mevcut, sadece 2133MHz taban frekans yazılmış.

SSD yok :/
Ram 8GB
R5 2600 yerine 1600AF tercih edilebilir.

Bütçe ne kadar ? Ona göre öneri verelim.
SSD yok. Gerekirse HDD çıkartın, SSD ekleyin. Ayrıca sistem daha da ucuza alınabilir, başka sitelerde daha ucuza bulunuyor bu bileşenler.

İşlemciyi isterseniz R5 1600 AF alabilirsiniz, 2600 ile arasında önemsenecek bir fark yok.

O taban frekansı, hiçbir AM4 anakartın 2133MHz maksimum destek olması mümkün değil.
Anakartın 3000MHz üstü RAM desteği mevcut, sadece 2133MHz taban frekans yazılmış.
Bütçe 4200 TL kasa ve PSU dahil

SSD almayı düşündümde bana en az 512 gb lık gerekecek onlarda gereksiz pahalı

120 GB da olsa alıp Windows kurun. Anlıyorum ki hayatınızda SSD kullanmamışsınız, HDD vs SSD = pazar arabası vs son model Mercedes.
Evet kullanmadım cahilliğim çok mu belli :D
100₺ arttırabilirsen bence güzel sistem. Ama ileride 16GB Ram yapmalısın.
Bu sistem çok güzel ama ebeveynler bu siteye güvenmezler :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı