Ryzen 2600 sisteme yükseltme

sekect

Kilopat
Arkadaşlar sistemimi güncellemek istiyorum. İşlemcim Ryzen 5 2600 ve kullandığım PSU Zalman 600 LE. İyi bir ekran kartı alacağım için bu PSU pek güvenilir gelmedi bana onu da değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat gereksiz masrafsa yapmak istemiyorum.

İşlemcim RTX 2060'ı besleyebilir mi ? PSU'yu değiştirmeme gerek var mı sizce ? 144Hz monitör almayı düşünüyorum, Curved da olabilir normal de önerilerinize açığım. Monitör bütçem 2000 TL'ye kadar.

Monitör için MSI Optix MAG241C veya MAG27C modellerine bakmanızı öneririm. İşlemciniz rahatlıkla ekran kartınızı besleyecektir. PSU için 600W 80+ bir güç kaynağı tavsiye ederim. FSP Hydro güzel bir seçim olur mesela.

Ryzen 5 2600 ile RTX 2060 kullanabilirsiniz sıkıntı çıkarmaz. PSU 600W yeterli ancak 80+ sertifikalı bir PSU alırsanız daha iyi olur. Bence curved monitör için para verilmez. 144HZ, 2 veya 4K bir monitör almanız daha mantıklı.

Hocam nakitim yok malesef taksitle almayı düşünüyorum o yüzden. Dediğiniz gibi fiyatlar çok yüksek 2K monitörler için. Büyük ihtimal 1080P alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…