G gokaydinhasan Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 8 Mayıs 2019 #1 Ben bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama işlemciye OC yapabilir miyim merak ettim. * İşlemci AMD Ryzen 2600 (3.4GHz-3.9GHz) * Anakart Gigabyte B450M S2H(3200MHz) Ben işlemci performansında bu şekilde düşüş yaşar mıyım? Sistem linki
Ben bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama işlemciye OC yapabilir miyim merak ettim. * İşlemci AMD Ryzen 2600 (3.4GHz-3.9GHz) * Anakart Gigabyte B450M S2H(3200MHz) Ben işlemci performansında bu şekilde düşüş yaşar mıyım? Sistem linki
Çözüm Akın Açıkgöz 15 Mayıs 2019 gokaydinhasan dedi: Yani anakartın özelliklerinde 3.2 gHz yazıyor bunun işlemciyle alakası var mı yoksa sadece ram frekansı mıdır? Genişletmek için tıkla... RAM frekansıdır dostum. İşlemciyle bir bağlantısı yoktur.
gokaydinhasan dedi: Yani anakartın özelliklerinde 3.2 gHz yazıyor bunun işlemciyle alakası var mı yoksa sadece ram frekansı mıdır? Genişletmek için tıkla... RAM frekansıdır dostum. İşlemciyle bir bağlantısı yoktur.
KS KS G gokaydinhasan Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 14 Mayıs 2019 #11 HakanCT dedi: @@gokaydinhasan Anakartın neyi 3.2? Böyle bir özellik yok ki. Ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani anakartın özelliklerinde 3.2 gHz yazıyor bunun işlemciyle alakası var mı yoksa sadece ram frekansı mıdır? Artı 0 Eksi
HakanCT dedi: @@gokaydinhasan Anakartın neyi 3.2? Böyle bir özellik yok ki. Ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani anakartın özelliklerinde 3.2 gHz yazıyor bunun işlemciyle alakası var mı yoksa sadece ram frekansı mıdır?
Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2019 #12 gokaydinhasan dedi: Yani anakartın özelliklerinde 3.2 gHz yazıyor bunun işlemciyle alakası var mı yoksa sadece ram frekansı mıdır? Genişletmek için tıkla... RAM frekansıdır dostum. İşlemciyle bir bağlantısı yoktur. Artı 0 Eksi Çözüm
gokaydinhasan dedi: Yani anakartın özelliklerinde 3.2 gHz yazıyor bunun işlemciyle alakası var mı yoksa sadece ram frekansı mıdır? Genişletmek için tıkla... RAM frekansıdır dostum. İşlemciyle bir bağlantısı yoktur.
KS KS G gokaydinhasan Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 15 Mayıs 2019 #13 Akın Açıkgöz dedi: RAM frekansıdır dostum. İşlemciyle bir bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler merak ettiğim buydu ben direk üstüne takılan her birimi etkiliyor sanmıştım Artı 0 Eksi
Akın Açıkgöz dedi: RAM frekansıdır dostum. İşlemciyle bir bağlantısı yoktur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler merak ettiğim buydu ben direk üstüne takılan her birimi etkiliyor sanmıştım