Ryzen 2600 ve GTX 1060 Sistem Toplama

sonsz

Hectopat
Daha fazla  
1537812752843.png

Sistemin eksileri.
*Anakart B450 olmalı.
*Bir bilgisayar parçası alırken kutulu almalısınız.
*Kasa alırken güç kaynaklı alırsanız daha ucuza gelebilir bazen ve daha kaliteli parçalar olabilir.

Sistemin eksileri.
*Anakart B450 olmalı.
*Bir bilgisayar parçası alırken kutulu almalısınız.
*Kasa alırken güç kaynaklı alırsanız daha ucuza gelebilir bazen ve daha kaliteli parçalar olabilir.
Cevap yazdığın için teşekürler bana 6500 e inventustan kasa toplarmısın 1060 olması şart .

Aşırı pahalı ben daha bugün farklı sitelerden olmak üzere 5400 liraya mı ne toplamıştım ryzen 2600 ve Galax 1060 6 gb lı sistemi yazık günah bu kadar para vermeyin bence

@TRBozkurt Şu kasadan bahsediyorsunuz sanırım. Fiyatı çok uygun sadece anakart biraz düşük.
@Fidelity yok cevapta da belirttiğim gibi farklı sitelerden toplamıştım 5400 liraya monitör dahil değil sistemi paylaşmıyorum. Açıkçasın çok bilgi olmadığım için ama ben ara sıra topluyorum almayı düşündüğüm sistemi ve en son 5400 liraya 8 gb ram 3000 mhz,ryzen 2600,galax 1060 6 gb, b350m anakart ama tam karar veremedim ona 600w psu ve birde powerboost kasa buldum öyle 5400 yaptı işte.

İşlemciniz ryzen 2. Seri olduğu için Anakartı b450 serisi alırsanız bios update ile uğraşmazsınız. Ramlerin frekansını yüksek tutun 3000 gayet iyi düşürmeyin ryzen sistemler yüksek frekansa ihtiyaç duyuyormuş. Birde psu 500w eklemişsin 1060 ve 2600 lı bi sisteme yeter mi emin değilim bilen arkadaşlar daha iyi cevabı vereceklerdir bence 600w 80plus psu daha iyi olacaktır saygılar

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı