Ryzen 2600 ve GTX 1080ti sistem tavsiyesi

catrider

Decapat
İyi günler sevgili Technopat Sosyal ailesi. İlk defa PC topluyorum, yarı yola geldim. Fikirlere açığım.

CPU: Ryzen 2600
anakart: MSI B450 Tomahawk
RAM: Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx 3000mhz
GPU: Gigabyte GTX 1080 Ti G1 Gaming OC (2.el)
monitör: Asus mg279q

Kalanlar: kasa (gerekiyorsa yanında fan), PSU, SSD (500GB), HDD (2TB)

Bütçe rakamı veremiyorum, ürünlerde sistemin ihtiyacını karşılayacak en ekonomik çözümü arıyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU 2.El olarak elinizde mi, yoksa alacak mısınız?
GPU satın almasını yaptığım tek parça şuana kadar. Diğerlerini sıfır alacağım düşüncesiyle önce onu aldım.
Fan olarak en ucuz RGB set aşağıdaki sanıyorum.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Bu PSU modeli benim de aklımdan geçiyordu. "Yeterli gücü vermiyor" diyen ürün yorumları korkutmuştu. 100 lira farkla 750W olanı alırsam ardıma bakmam gerekmeyecek. Listeme eklenmiş oldu.

Görsel olarak tavsiye ettiğiniz kasa ve RGB fan seti gerçekten hoş. İncelemesine baktığımda RGB kontrolörü PSU'nun ışıklarını da kontrol edebilir denmiş, güzel. Fakat benim temel kaygım performanstan yana, güzel olması için iyi üfleyemeyen fanlar almak istemem. Eğer çok estetik görünmeyen ama havalanması güzel olan bir kasa + fan tavsiyesi varsa onu da alırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı