Ryzen 2600 ve GTX 1660 Super sistem darboğaz yapar mı?

berkays55

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Gerçi bu soruyu sormak için biraz geç kaldım sanırım ama ben şöyle bir sistem satın aldım, hatta eve geldi. Kurulumunu yarın yapacağız arkadaşla. Benim sorum şu, bu sistem darboğaz yapar mı ? Oyun performansı vb. nasıl olur sizce? Bunun dışında tavsiye ettiğiniz eklemeler neler olur? 1TB HDD kesin olarak alınacak zaten.

Adsız.png

Arkadaşlar merhaba. Gerçi bu soruyu sormak için biraz geç kaldım sanırım ama ben şöyle bir sistem satın aldım, hatta eve geldi. Kurulumunu yarın yapacağız arkadaşla. Benim sorum şu, bu sistem darboğaz yapar mı ? Oyun performansı vb. nasıl olur sizce? Bunun dışında tavsiye ettiğiniz eklemeler neler olur? 1TB HDD kesin olarak alınacak zaten.

Eki Görüntüle 623175
R5-2600 alıcağına R3-3300X alsaydın dostum keşke R3-3300X R5-3600 dan bazı oyunlarda daha çok fps veriyor bazılarında aynı oluyor.

R5-2600 alıcağına R3-3300X alsaydın dostum keşke R3-3300X R5-3600 dan bazı oyunlarda daha çok fps veriyor bazılarında aynı oluyor.
Sanırım listede yoktu, ayrıca benim 3600 değil, 2600.
Hayır yapmaz. Bu sistemle şu anda sanırım bütün oyunları yüksek ayarlarda rahat rahat oynarsınız.
Teşekkür ederim, SSD konusu sıkıntı ama. Kronik arızalı falan diyorlar.

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Darboğaz yaşamazsınız günümüz çoğu oyunu da yüksek ayarlarda açar.

Sanırım listede yoktu, ayrıca benim 3600 değil, 2600.

Teşekkür ederim, SSD konusu sıkıntı ama. Kronik arızalı falan diyorlar.
Zaten biliyorum r5-2600 olduğunu bende r5-3600dan bile fazla fps veriyor dedim r5-2600u solluyor

Zaten biliyorum r5-2600 olduğunu bende r5-3600dan bile fazla fps veriyor dedim r5-2600u solluyor
Anladım, ben yanlış anlamışım o zaman özür dilerim.
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Darboğaz yaşamazsınız günümüz çoğu oyunu da yüksek ayarlarda açar.
Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun inşallah.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı