Ryzen 2600 ve GTX 1660 Ti Sistem Toplama

Marka ve fiyat olarak olabilir mi?
İkisi farklı şeyler zaten neyin arasın da kaldın anlamadım?
Marka ve fiyat olarak olabilir mi?
Sisteminiz güzel fakat PSU minumum 600W bronz sertifikalı. Bir de ssd samsung marka almanızı öneririm. (Şahsi görüşüm)
PSU sadece watt değil. Şu PSU'lara özen gösterin. Bir donanımınız zarar görürse veya sorunlarla karşılaşırsanız hep aklınız başınıza geliyor. High Power, FSP veya Seasonic öneririm.
Topladığınız ürünlerin maliyeti nedir ? Hangi siteden topladınız ? Paylaşabilir misiniz..
Tercih meselesi. Tanıdığım var indirim yaptıracağım. Bu iki arasında kaldım yardımcı olur musunuz? Bütçem 1. Tercihe yetiyor ilerde sorun çıkartır mı? Yoksa 2. Mi
1- Cooler Master 600W
2 - Xigmatek + Xigmatek 600W 80+ Bronze

Son düzenleme:
Ray tracing desteği sağlayan oyun sayısı bir elin beş parmağını bile geçmiyor. O kartın sıcaklar değerleri çok yüksek internette testleri var izleyebilirsin. Soğutması vasat olan bir RTX ekran kartı almaktansa, soğutması en iyi modellerden birini içeren GTX 1660 Ti almayı tercih ederim. Tamamen şahsi görüşüm kimse onaylamak zorunda değil.

Şahsen bende 1660ti düşünüyordum fakat, 2060 alıp hem geleceğe yatırım yapmak hem de dediğiniz gibi öyle ciddi bir ısınma problemi yok 60-70 dereceler (pubg) gayet normal değerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…