Ryzen 2600 ve RTX 2080 sistem toplama

Sharkoon tg5 cidden güzel kasa.Çok sağlam malzeme kalitesi var.

Kasa olarak phanteks alacağım sistemde bulamadığım için onu temsil etsin diye o kasayı seçtim. Ama phanteks kasa nerde satılıyor onu bulamadım.
Kardeşim QP Bilişim ve İnventus.com gibi sitelerde bulabilirsin Phanteks marka kasaları.

O kasayı da araştıracağım arkadaşlar. Phanteks mi daha iyi olur yoksa sharkoon kasa mı iyi olur? Bu arada sistem hakkındaki düşüncelerinizi söyleyebilir misiniz?

Öyle yaparsan bir süre idare edilebilir işlemciyi en az 2600X yapman lazım. Anakart yeni nesil işlemcileri destekliyecek BIOS güncellemen yeterli. Phanteks marka kasaları QP, İnventus, N11 gibi firmalardan temin edebilirsin. NZXT'nin kasalarıda güzeldir bakmanı tavsiye ederim.

Hocam "hangi işlemciyi takarsan tak ekran kartını 1080P'de tam besleyemez" demişsiniz. Ama düzeltmenizi tavsiye ederim. 8700K, 9700K, 9900K OC ile %95 gibi bir değerde kullandırabilir.

Sistem hakkında önerileriniz var mı?

Hocam "hangi işlemciyi takarsan tak ekran kartını 1080P'de tam besleyemez" demişsiniz. Ama düzeltmenizi tavsiye ederim. 8700K, 9700K, 9900K OC ile %95 gibi bir değerde kullandırabilir.
Evet bende bunu bilerek tam ifadesini kullandım. Sürekli %99'da tutmadığı sürece darboğaz oluyor demektir.

Bu şekilde nasıl oldu sistem?

Dosya Ekleri

• amd.JPG
    92 KB · Görüntüleme: 120
Ekran kartı modeli ve kasa hariç güzel. Bu kasa arkadaşımdada var hava akışı kötü ve görsellik olarak hiç hoş değil tavsiye etmem ekran kartı ise Gıgabyte markasının RTX kartlarında sıkıntı yaşayan birçok kullanıcı var Asus veya MSİ gibi markalara yönelmenizde fayda var.

Ekran kartnı düşür işlemciyi yükselt sadece render ve grafik çalışmaların için gereksiz yüksek bi sistem olmuş ben bunları mx150 ile sıkıntı yaşamadan yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…