Alonly Megapat Katılım 22 Eylül 2014 Mesajlar 921 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2019 #71 @Xaxvo Çok sade çok düz bir kasa bu hocam ya. Biraz çizgileri belli olsun içerideki parçalar görünsün istiyorum. Son düzenleme: 13 Mart 2019
@Xaxvo Çok sade çok düz bir kasa bu hocam ya. Biraz çizgileri belli olsun içerideki parçalar görünsün istiyorum.
Xaxvo Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 694 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Personeli Profil Kapağı 1524839735 13 Mart 2019 #72 Alonly dedi: @Xaxvo Çok sade çok düz bir kasa bu hocam ya. Biraz çizgeleri belli olsun içerideki parçalar görünsün istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yan tarafı temperli cam hocam, çok sade ve şık eyvallah ama çok mütevazi ve ağırbaşlı bir kasa ''Şşşş başkan ben burdayım raaad ol'' diyor adeta.
Alonly dedi: @Xaxvo Çok sade çok düz bir kasa bu hocam ya. Biraz çizgeleri belli olsun içerideki parçalar görünsün istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yan tarafı temperli cam hocam, çok sade ve şık eyvallah ama çok mütevazi ve ağırbaşlı bir kasa ''Şşşş başkan ben burdayım raaad ol'' diyor adeta.
Alonly Megapat Katılım 22 Eylül 2014 Mesajlar 921 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2019 #73 Nanokatalogdan h500p mesh modelini sipariş etmeyi düşünüyorum açıkçası. Ön tarafın ızgaralı olması, tasarımı, fan ve radyatör destekleri çok hoşuma gitti.
Nanokatalogdan h500p mesh modelini sipariş etmeyi düşünüyorum açıkçası. Ön tarafın ızgaralı olması, tasarımı, fan ve radyatör destekleri çok hoşuma gitti.