Ryzen 2600 ve RX 580 sistem alınır mı?

Ya anakartın listesinden bakılır o halledilirde cidden nanokatoloğa hiç güvenemiyorum siz daha önce alışveriş yaptınızmı oradan
Nanokatalog'tan alışveriş yapmadım ama arkadaşıma önerdim ve o MSI Frozer L almıştı. Gelmesi 16 gün sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam ama bir sıkıntı olmadı. Gayet güvenilir bir firmadır zaten sosyalde birçok kişi öneriyor.

Nanokatalog'tan alışveriş yapmadım ama arkadaşıma önerdim ve o MSI Frozer L almıştı. Gelmesi 16 gün sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam ama bir sıkıntı olmadı. Gayet güvenilir bir firmadır zaten sosyalde birçok kişi öneriyor.
yinede alternatif ramlerin uygun daha güvenilir bir mağaza site varsa önerebilirmisiniz

msı A320 ile b450m anakart arasındaki farkı söyleyecek olan varmı arkadaşlar b450m in abna ne gibi katkıları olur ömrü felan daha uzun olurmu veya daha stabil çalışmasını sağlarmı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı