Ryzen 2600 ve RX 590 sistem toplama

mgencer

Decapat
Selamlar ilk defa sistem topluyorum. Dolayisi ile tecrubesizim yardimlarinizi bekliyorum. Toplama amacim genel olarak PUBG, CS tarzi rekabetci oyunlar icin. Kendimce kurdugum sistemi ekte gorebilirsiniz. Yardimlariniz icin tesekkur ederim simdiden. Kulaklik olarak SteelSeries Arctis 3 + Mouse Logitch G102 + Klavyeye karar veremedim daha 8000 TL bütçe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel bir sistem toplamışsınız.
RAM'ler 2x8 GB olsaymış daha iyi olurmuş.
Kulaklık vb. hariç ise 8000 TL bütçeniz var ise RAM'leri 2x8GB alın.
Gördüğüm kadarıyla Harddisk yok bence kesinlikle Harddisk alın.

RAM'ler 2x8 daha iyi bir performans verecektir. Dark kasasına ve PSU için o fiyat biraz fazla. Çok aşırı bir OC yapmayacaksanızda ekstradan soğutucuya gerek yok üstündeki size yetecektir. Monitör olarakta TN panel bir monitör, az fark verip daha kaliteli bir monitör alabilirsiniz. Tavsiyelerimi bırakacağım.

Monitör olarak Samsung LC24FG73FQMXUF 1ms 144Hz 23.5" HDMI Kavisli Gaming Monitör incehesap.com 1.741,98 TL

Steelseries Apex M400 Aydınlatmalı Mekanik Klavye (UK) | Steelseries | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex M400 Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 259 TL

Corsair Harpoon 6000 Dpi Rgb Gaming Mouse (CH-9301011-EU) | Corsair | Optik Sensör Gamer Mouse Corsair Harpoon RGB Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 119,90 TL

Steelseries Arctis 5 Usb Rgb Siyah Oyuncu Kulaklığı 7.1 - GittiGidiyor 599,00 TL

Sistemlerimiz çok benzer. İmzamdaki sistemi ben de monitör dahil 5750 TL’ye toplamıştım. Oynayacağınız oyunlarda sizi üzmez bu sistem. Tek tavsiyem RAM’i dual channel alın.

hocam oncelikle tesekkur ederim cevap icin arctis 5 almam rgb icin gereksiz bi 200 tl vermek sacma geliyor bana, mouse ve klavye tavsiyeleri icin tesekkurler bakicam onlara
Sistemlerimiz çok benzer. İmzamdaki sistemi ben de monitör dahil 5750 TL’ye toplamıştım. Oynayacağınız oyunlarda sizi üzmez bu sistem. Tek tavsiyem RAM’i dual channel alın.
eyvallah hocam degistireyim hemen
tesekkur ederim cevap icin ramleri 2x8 yaptim tasinabilir harddisk var 1tb onu kullanmayi planliyorum hocam gereksiz harcama yapamam cunku

Son düzenleme:
Bir arayıp sor, tray ifadesini kutusu olmadığından mı yazmışlar. Çünkü parantez içinde Wraith soğutuculu yazıyor. Eğer stok soğutucusu ile beraber ise soğutucu almazsın. Oradan kalan bütçe ile daha donanımlı anakart alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…