Ryzen 2600 ve RX 590 sistem toplama

Unknown000

Decapat
Sistem bu monitör ve klavye eklemedim var olduğu için. Evdeki monitör Samsung 22 ekran, 60Hz acaba bir sıkıntı çıkarır mı bu sisteme, ya da bir şey fark eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem parçaları hakkında yorumlarınızı tavsiyenizi de alabilirim. Eğer bir sıkıntı darboğaz söz konusu olur vs diye yorumlarınız olursa dinlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizde bir proglem yok yanına birde ssd çekseniz güzel olurdu. Birde monitörde hdmı girişi varmı bir bakın eğer yoksa aktif dönüştürücü almak zorunda kalabilirsiniz.

Sistem parçalar olarak dengeli görünüyor. Bütçe geliştirmeniz alternatif bir sistem toplanabilir 8gb ram ya da en azından ssd eklemeniz sizin yararınıza olur. Kasa konusundan emin değilim ben tam olarak ayrı ayrı almanız belki daha mantıklı olacaktır.

SSD nasıl olmaz Harddisk yerine şimdilik SSD al, paranı biriktirip 5400 rpm bir HDD alırsın. 7200 rpm daha performanslı olabilir ama bir süre sonra çıkardığı sesler kafa şişiriyor

Sisteminizde bir proglem yok yanına birde ssd çekseniz güzel olurdu. Birde monitörde hdmı girişi varmı bir bakın eğer yoksa aktif dönüştürücü almak zorunda kalabilirsiniz.
Monitör de sanırsam hdmı girişi yok, o ne içindi? Önceki bilgisayarım da dvı girişi vardı onu kullanıyordum.
İnternet üzerinden sipariş vermek istemiyorum, bizzat gidip kendim almak istiyorum yani bekleyecek sabrım daha yok. ☺
Önerdiğiniz kasalar benim seçtiğimin biraz altında kalıyor gibi yani, hava akışı pek iyi değil gibi sizce?

Son düzenleme:
Beklemeye sabrınız olmayabilir fakat daha fazla para ödemenizi istemem ben bu yüzden. Monitöre dikkat etmemiştim ben dönüştürücü meselesini bir araştırın diğer arkadaşın da dediği gibi.

Bence 1 hafta daha bekleyin. GTX 1660 çıkacak. Test sonuçları RX 590'dan daha iyi. Fiyatı RX 590 ile aynı olacak diyorlar.
Umarım aynı olur beklemesi sorun değil. Beklediğime değer umarım.
SSD nasıl olmaz Harddisk yerine şimdilik SSD al, paranı biriktirip 5400 rpm bir HDD alırsın. 7200 rpm daha performanslı olabilir ama bir süre sonra çıkardığı sesler kafa şişiriyor
Peki birşey fark eder mi? Yoksa daha mı iyi olur?
Gönderdiğiniz sistem daha iyi gibi duruyor onda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Ekran kartını da vatandan koyacağım internet üzerinden sipariş verip beklemeyi sevmiyorum bizzat kendim gidip almak istiyorum.
Beklemeye sabrınız olmayabilir fakat daha fazla para ödemenizi istemem ben bu yüzden. Monitöre dikkat etmemiştim ben dönüştürücü meselesini bir araştırın diğer arkadaşın da dediği gibi.
Tamamdır, biliyorum internet üzerinden belki daha hesaplı olur ama bizzat kendim gidip almayı istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…