Ryzen 2600 ve RX 590 sistem toplama

Umarım aynı olur beklemesi sorun değil. Beklediğime değer umarım.

Peki birşey fark eder mi? Yoksa daha mı iyi olur?

Gönderdiğiniz sistem daha iyi gibi duruyor onda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Ekran kartını da vatandan koyacağım internet üzerinden sipariş verip beklemeyi sevmiyorum bizzat kendim gidip almak istiyorum.
SSD ile çok şey fark eder. HDD'yi soruyorsan eğer sonuçta onu depolama amaçlı kullanacağın için, tek etkisi dosyaları çok da önemsenmeyecek derecede daha yavaş atacağıdır.

SSD ile çok şey fark eder. HDD'yi soruyorsan eğer sonuçta onu depolama amaçlı kullanacağın için, tek etkisi dosyaları çok da önemsenmeyecek derecede daha yavaş atacağıdır.
Şimdi HDD’yi sonradan “belki” alabilirim o yüzden SSD yerine HDD seçtim. Şimdi bu Windows kurulumu oyunların kurulumu veya başka birşeyin kurulumu SSD’ye olcak herhangi bir sorun olmaz umarım.

Şimdi HDD’yi sonradan “belki” alabilirim o yüzden SSD yerine HDD seçtim. Şimdi bu Windows kurulumu oyunların kurulumu veya başka birşeyin kurulumu SSD’ye olcak herhangi bir sorun olmaz umarım.
Dostum ilk cümleni pek anlamadım ama sonuç olarak şunu söyleyeyim:

En az 240 GB kapasiteli bir SSD alıyorsun. Vatan'da geçen denk geldim Samsung'unki 280 TL çok iyi fiyat. Sistemi, oyunları programları ne var ne yok SSD'ye kuruyorsun. HDD aldığında da onu "D" diski olarak kullanıyorsun. Nadiren kullandığın şeyleri oraya atıyorsun. Hadi hayırlı olsun şimdiden.

Monitör de sanırsam hdmı girişi yok, o ne içindi? Önceki bilgisayarım da dvı girişi vardı onu kullanıyordum.
DVI-D girişi var ise direkt bağlayabilirsiniz.
377365

DVI-D girişi var onunla bağlayacağım zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama diğer arkadaş neden HDMI girişinden bağlarsın gibi birşey dedi ondan biraz şaşırdım.
Dostum ilk cümleni pek anlamadım ama sonuç olarak şunu söyleyeyim:

En az 240 GB kapasiteli bir SSD alıyorsun. Vatan'da geçen denk geldim Samsung'unki 280 TL çok iyi fiyat. Sistemi, oyunları programları ne var ne yok SSD'ye kuruyorsun. HDD aldığında da onu "D" diski olarak kullanıyorsun. Nadiren kullandığın şeyleri oraya atıyorsun. Hadi hayırlı olsun şimdiden.
Bu daha açıklayıcı oldu, çok teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı