B Bekiroe Decapat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 37 9 Şubat 2019 #21 Dempsey dedi: Sonradan işlemci yükseltmek o kadar kötü bir fikir değil sanırım. Benim aklımda da var bu tarz bir olay . AMD Ryzen 3 1300X 3.5GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Fiyat Performans Kralı Oyuncu Sistemleri - Oyuncu PC. Şu sistemi alıp birkaç ay sonra ben de 2600'e geçmeyi düşünüyorum. Overclock ile besliyor gibi duruyor rx 570'i. Genişletmek için tıkla... Fiyat performans olarak bana da güzel geldi link overclock yapmadan da beslemez mi ?
Dempsey dedi: Sonradan işlemci yükseltmek o kadar kötü bir fikir değil sanırım. Benim aklımda da var bu tarz bir olay . AMD Ryzen 3 1300X 3.5GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Fiyat Performans Kralı Oyuncu Sistemleri - Oyuncu PC. Şu sistemi alıp birkaç ay sonra ben de 2600'e geçmeyi düşünüyorum. Overclock ile besliyor gibi duruyor rx 570'i. Genişletmek için tıkla... Fiyat performans olarak bana da güzel geldi link overclock yapmadan da beslemez mi ?
D Dempsey Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 140 9 Şubat 2019 #22 Bekiroe dedi: Fiyat performans olarak bana da güzel geldi link overclock yapmadan da beslemez mi ? Genişletmek için tıkla... İyi kötü yine besliyor diye biliyorum. Ama bir 2600 performansı vermiyor tabi.
Bekiroe dedi: Fiyat performans olarak bana da güzel geldi link overclock yapmadan da beslemez mi ? Genişletmek için tıkla... İyi kötü yine besliyor diye biliyorum. Ama bir 2600 performansı vermiyor tabi.