Ryzen 2600X ve 1070 Ti sistem toplama

beerkatici

Kilopat
Daha fazla  
İnternetten alacağım. Annemi de zorda olsa ikna ettim. Bu sistemin 4-5 parçasını Amazon'dan alacağım. 9000 TL.

Aklımdaki sistem:

Ryzen 2600X = 1605
GIGABYTE X470 AORUS Gaming 7 WiFi (Sıfır) = 1355 TL
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) = 1120 TL (32GB yapabilirim diye ekledim)
GIGABYTE GTX1070TI G1 Gaming 8GB = 2270 TL
CoolerMaster MasterBox PRO 5 RGB 700W 80+ = 1130 TL
WD 2 TB Blue 7200Rpm = 450TL
Samsung 970 EVO 250GB = 640 TL

Monitör, klavye ve mouseyi belirlemedim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
WD Blue HDD yi önermiyorum en ufak bir sorunda direk bad sector veren bir HDD 2 kere garanti kapsamına gönderdim daha sonra Seagate ile değiştirdim. Belki de sadece benim başıma gelmiştir bilmiyorum.

WD Blue HDD yi önermiyorum en ufak bir sorunda direk bad sector veren bir HDD 2 kere garanti kapsamına gönderdim daha sonra Seagate ile değiştirdim. Belki de sadece benim başıma gelmiştir bilmiyorum.
Hocam o zaman sadece sizin başınıza gelmiş . 12 yıldır tüm bilgisayarlarımda WD kullandım açıkçası bad sector olayını ilk burada duydum .

Amazon fiyatlarına gümrük vergileri ve taşıma ücreti eklenmemiş. Türkiye'den almak daha hesaplı olabilir.

Dosya Ekleri

• anakart.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran kartı.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 56
  • RAM.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 48
  • SSD.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
Ödeme ekranına geldiğinizde eğer sizden bu ücretleri istemiyorsa fiyata dahil ediyorum Free Shipping ürünlerde mevcut.
Amazon.com Kuzey Amerika haricinde Free Shipping sağlamıyor. Ürünleri aynı anda kargoladıklarında fiyatta bir değişim oluyor olabilir, ödeme ekranı ise şöyle:
Google döviz hesaplamasında Amazon'daki fiyat var, hesap makinesinde ise arkadaşın konuda Amazon fiyatları diye yazdıklarının toplamı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…