1TB HDD + 240 SSD yerine 512 SSD daha mantıklı evet. Benim için öyle en azından. Bilgisayara bir şey depolamıyorum ama 2TB 4TB HDD'ye ihtiyacı olanlar da oluyor. Ben sisteme HDD koymadım bile. Harici HDD'm var. 240 SSD sistem,oyunlar ve programlarım için yeterli.
şu video çok ney koyuyor ortaya 8GB VS 16GB ı. 2 3 FPS fark var.
2 , 3 FPS var doğru ama. Bu 2-3 FPS varkı hangi sistemde yarandı araşdırdınmı?
Tabii ki de hayır. Çünki videodea kullanılan sistem intel sistem. İntel sistemlerde SC Ram ve DC RAM arasında senin dediğin gibi az fark var. Ama arkadaş Ryzen sistem topluyor. Ve Ryzen sistemlerde En az 2666 MHz ve DC RAM kullanlılmalı ki, sistemden tam performans alınsın
2 , 3 FPS var doğru ama. Bu 2-3 FPS varkı hangi sistemde yarandı araşdırdınmı?
Tabii ki de hayır. Çünki videodea kullanılan sistem intel sistem. İntel sistemlerde SC Ram ve DC RAM arasında senin dediğin gibi az fark var. Ama arkadaş Ryzen sistem topluyor. Ve Ryzen sistemlerde En az 2666 MHz ve DC RAM kullanlılmalı ki, sistemden tam performans alınsın
Anlamamakta ısrar ediyorlar anlamadım ben de.
Ekran kartından kısma öncelik olarak 8GB koy "ileride" yani bir kaç ay sonra yani paran olunca yani vs. vs. . 16 GB'a çevir.
Anlamamakta ısrar ediyorlar anlamadım ben de.
Ekran kartından kısma öncelik olarak 8GB koy "ileride" yani bir kaç ay sonra yani paran olunca yani vs. vs. . 16 GB'a çevir.
Boşver takılma. 1080 in yanına 8 GB koy o yeter sisteme eklemene gerek yok demişim gibi tepki gösteriyorlar Sanki 1080 yanında 8 GB RAM görünce küsüp çalışmayacak.
@aoteto kardeşim anakart B serisi değil. Dikkatli okursan X470 olduğunu görebilirsin. İnsanları suçlamdan mesajları okumanı öneririm daha fazla şey söylemeyeceğim.