Ryzen 2600X ve GTX 1080 sistem toplama

trkn

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Gigabyte GA-AX370 Gaming 3
AMD Ryzen 5 2600X
Gigabyte GTX1080 G1 Gaming
Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Predator Black DDR4 3000MHz CL15
Samsung 250 GB 970 Evo NVME M.2
Toshiba P300 1TB
Xigmatek Astro 650W (80Plus) Kasa.
AOC 24" G2460PF

Önümüzdeki hafta toplayacağım sistem hakkında, fikir ve yorumlarınızı alabilir miyim?
Bir de beklemeli mi yoksa almalı mıyım?

Sistem güzel. 2K kullanımda daha verimli olur diye düşünüyorum. 1080P için işlemci bir tık daha düşük kalmış. Beklemek konusunda emin değilim. Bütçe yeterli ise gerek yok.

Sistem güzel. 2K kullanımda daha verimli olur diye düşünüyorum. 1080P için işlemci bir tık daha düşük kalmış. Beklemek konusunda emin değilim. Bütçe yeterli ise gerek yok.

2K için bütçem yok maalesef dar boğaz olmadığı sürece, 1080p olması benim için sorun değil.

Eğer sadece oyun için toplanacaksa (yayın ,render falan olmayacaksa) kesinlikle AMD yerine İntel tercih edilmelidir. Onun dışında güzel sistem. Hayırlı olsun.

Oyun performanslarında 10 fps kadar bir fark gördüm, bu yüzden tercihim AMD'den yana oldu. İntel tarafında, i5 8600k isterdim ancak ekstradan soğutucu için bütçe ayıramadım.
Sistem alındı ilginiz için teşekkürler.
Sistem alındı ilginiz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı