Ryzen 2600X ve MSI GTX 1080 ile sistem toplama

Okul birincisi oldu. Hak etti bence. Ayrıca teknolojiye çok meraklı 2600x ve 1070 ti istemişti ben 1080 yaptım.
Tebrik ederim. Araştırıp öğrenmeye meraklıysa ne mutlu ona. Size de tabiki. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Ödüllendirme ve şımartma arasında ince bir çizgi var. Eminim ki sağlamışsınız bu çizgiyi.

Kesinlikle çizgimizi koruyoruz. Yazılım kodlama konusunda çok meraklı olup loa dilinde ufak çaplı bir eğitim alıyor. Hedefi bilgisayar mühendisliği.
Daha iyi kasa seçin o canavar sisteme o kasa olmamış Phanteks 350X veya MB 511 yada 275R gibi kasalar alınız güç kaynağı harici olarak 600W sertifikalı bir güç kaynağı alabilirsiniz.
Phantex 350X önerinizi beğendim. Değerlendireceğim.
Merhaba arkadaşlar toplamak istediğim sistemde son durum böyle. Kalan alacağım parçalar kasa Ssd ve Hdd olumlu olumsuz görüşleriniz nelerdir.
Konu kapanmıştır önerileriniz için teşekkürler.

Sistem bu şekilde alınmış olup son parça psu kargodan beklenmektedir. Yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…