Ekranda beyaz noktalar bozulmalar başlarsa zaten eğer 5dk içinde direkt kapa
Genelde overclock sonrası GPU'yu test etmek için kullanıyorum ben ama işini görür bu program.
80 dereceyi geçmesin bence.
78 oldu bile 2.nci dakikada kasanın kapağı kapalı.
80 derece oluyor iniyor kapatayım mı? @Dreamwalker
7.nci dakikada kapattım 81 derece olmuştu @Dreamwalker kasamın kapağı da kapalı durumda şu an.
Ne yapmalıyım iade etmeyi deniyeyim mi?
78 oldu bile 2.nci dakikada kasanın kapağı kapalı.
80 derece oluyor iniyor kapatayım mı? @Dreamwalker
7.nci dakikada kapattım 81 derece olmuştu @Dreamwalker kasamın kapağı da kapalı durumda şu an.
Ne yapmalıyım iade etmeyi deniyeyim mi?
Emin olmak için kendi ekran kartımda yaptım gerçekten yüksek değerler.
RTX 2080 Ti OC yapılmış halde daha soğuk. MSI Afterburner'da fanlar yüzde kaç olarak çalışıyordu peki ?
Birde kasa fotoğrafı atsanız, fanların durumuna hava akışına bakalım.
Emin olmak için kendi ekran kartımda yaptım gerçekten yüksek değerler.
RTX 2080 Ti OC yapılmış halde daha soğuk. MSI Afterburner'da fanlar yüzde kaç olarak çalışıyordu peki ?
Birde kasa fotoğrafı atsanız, fanların durumuna hava akışına bakalım.
Tek dert PSU olsa keşke
Her şey sorunlu arkadaş ya bu nedir yemin ediyorum pişman oldum şunu iade edeyim sistem falan toplamayacağım, sanaldan bağlantımı keseceğim, soğuttu yemin ediyorum ya..
Sıcaklık ekran kartı içinse gerçekten fazla değer Gaming serisi 70' i geçmiyor normalde. Bana göre en büyük temel sebebi kasanın hava akışının kötü olduğunu görmem.
Öndeki fanlar doğru takılmış supply olarak. Arkadaki egzoz olarak eminseniz eğer zaten herşey olması gibi. Ben 2600x'te AMD Wraith Max var diye biliyordum soğutucu Wraith Spire varmış, siz işlemciyi 3.8 - 3.9 Ghz olarak ayarlayın voltajı 1.35V'dan başlayıp yavaş yavaş düşürün sistemin en stabil halini görürüz.
Ekran kartı olarak işin açıkcası bana garip geldi yani kasanın soğutması gayet iyi duruyor önde 3 tane 120mm arkada klasik egzoz. Oyunlarda nasıl peki ekran kartı sıcaklığı ? RTX kartlar genelde sağlam ısınıyor ben fanları açmadığım zaman boşta 55 dereceyi görüyor ekran kartı.
Sıcaklık ekran kartı içinse gerçekten fazla değer Gaming serisi 70' i geçmiyor normalde. Bana göre en büyük temel sebebi kasanın hava akışının kötü olduğunu görmem.
Tek dert PSU olsa keşke
Her şey sorunlu arkadaş ya bu nedir yemin ediyorum pişman oldum şunu iade edeyim sistem falan toplamayacağım, sanaldan bağlantımı keseceğim, soğuttu yemin ediyorum ya..
Yapmayın. Önerim 750W veya 850W bir PSU almanız yanında olacaktır. Ekstra olarak ısınma problemi var ise kasayı güncelleyebilirsiniz. Kasa olarak çok pahalı olmayan ve parasını kurşu kuruşuna hak eden Phanteks P350X önerimdir.