Ryzen 2600X ve RTX 2070 Sistem Toplama

Kuzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar!
Aşağıda görselini koyduğum sistemi almayı düşünüyorum. Bilgisayarı kullanacağım alan hem oyun hem de dizi film izlemek. Yani performansının anında monitöründe sadece performans değil aynı zamanda bana görsel avantaj sağlamalı.

Sizden yorumlarınızı istediğim konu genel olarak sistem oturmuş mu? Bir kusuru var mı sizin gözünüzde? Bir de monitör seçimim yerine daha iyi bir tavsiyeniz var mı? Monitör konusunda biraz da fiyat/performans oranını ele aldım çünkü 3000 TL'nin daha da üstüne çıkmayı düşünmüyorum.

Monitör: https://www.itopya.com/samsung-27-l...i-display-freesync-qhd-curved-gaming-monitor/

Son düzenleyen: Moderatör:
İşinizi rahatlıkla görecektir bu sistem ve monitör.

Corsair Vengeance LPX DDR4 8 GB 3000 MHz Ram x2

Bu parçalar sanki daha iyi olur eğer bütçe varsa.

Kasa olarak : COOLERMASTER MasterBox MB511 RC-MCB-B511D-KANN-STU 3x120mm Kırmızı Led Fanlı Mesh Ön Panel Pencereli MidTower Kasa En Uygun Fiyatlarla UzmanlarPC de

PSU olarak : FSP 600W HD600 Hydro 80+ Bronze Güç kaynağı

SSD olarak : Samsung 500GB 860 EVO SATA6 (SATA3 UYUMLU) 550/520 MZ-76E500BW

Bunlar ile değiştirebilirsin. Ürünleri farklı yerlerden alırsan daha ucuza getirebilirsin. Monitör seçimi güzel bana göre.

Benim de en çok düşündüğüm konu monitördü zaten. Diğer parçalarda değişiklik yaparım ama monitörü güzel bulmanız sevindirdi .

Benim de en çok düşündüğüm konu monitördü zaten. Diğer parçalarda değişiklik yaparım ama monitörü güzel bulmanız sevindirdi .
Arkadaşımda var bahsettiğimiz monitör. Benim çok hoşuma gitmişti. Forumda da tavsiye ettiğim bir monitör. Buradan daha ucuza alabilirsiniz : Captcha Verification

Diğer parçalar için de isterseniz daha ucuz ve güvenilir yerlerden bakabilirim.

Çok teşekkürler ama gerek yok toplu almayı düşünüyorum, daha kârlı oluyor benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…