Ryzen 2600X ve RX 590 sistem toplama

Raycia - AION

Decapat
Yer
Isparta
Daha fazla  
  • AMD Ryzen 5 2600x 4.2 GHz 16MB AM4 95W
  • MSI B450 Gaming Plus AMD B450 3466MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart
  • GSKILL TRIDENT Z RGB LED DDR4-3200Mhz CL16 16GB (2X8GB) DUAL (16-18-18-38) 1.35V (F4-3200C16D-16GTZR)
  • SAPPHIRE 11289-01-20G RX 590 NITRO+ RX590 8GB Special Edition
  • Samsung 500GB 860 Evo M.2 MZ-N6E500BW
  • ASTRO 650W 80PLUS POWER 4 ADET RGB LED FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA
Daha önce Ryzen 2600X ve RX 580 ile toplamıştım. Şu an sistemi bu şekilde almayı planlıyorum sistem hakkında değerli düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Ayrıca şu an buraya yazdıgım RAM belleklerin MSI B450 Gaming plus modeli ile uyumlu olmadıgını ogrendım. Sizce bu RAM bellekleri 3200 MHz hızında sorunsuz şekilde bu anakart ile calıstırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Anakartlar Corsair ve Kingston marka RAM'lerin çoğu ile stabil bir şekilde çalışıyor. Gskill ise bunlara göre azda olsa sıkıntılı arıza ve uyum sorunları daha yüksek en azından şikayetler bu doğrultuda daha fazla. @ÖzkanK 'nın da dediği gibi fazla beklemek daha sonrası için sorun teşkil edebilir.
Siz en son alacağınız parçayı en başta almışsınız. :)

MSI Anakartlar Corsair ve Kingston marka RAM'lerin çoğu ile stabil bir şekilde çalışıyor. Gskill ise bunlara göre azda olsa sıkıntılı arıza ve uyum sorunları daha yüksek en azından şikayetler bu doğrultuda daha fazla. @ÖzkanK 'nın da dediği gibi fazla beklemek daha sonrası için sorun teşkil edebilir.
Siz en son alacağınız parçayı en başta almışsınız. :)

Büyük indirim vardı o yüzden satın aldım. Birazda tecrübesiz olmamdan kaynaklanıyor sanırım. peki diğer bileşenler ile ilgili görüşünüz nedir. Ekleyebileceğiniz bir kısım var mı?

Son bir ek, B450 çok yeni bir anakart serisi olduğu için piyasadaki çoğu RAM'le uyum sağlayacaktır. Dediğim gibi listede görünmemesi uyumsuz olduğu anlamına kesinlikle gelmez. En kötü ihtimalle BIOS güncellemesi sonrası yine kullanabilirsiniz.
Büyük indirim vardı o yüzden satın aldım. Birazda tecrübesiz olmamdan kaynaklanıyor sanırım. peki diğer bileşenler ile ilgili görüşünüz nedir. Ekleyebileceğiniz bir kısım var mı?
Sisteminiz gayet güzel ve uzun yıllar sorun çıkarmaz size. Eğer RAM konusunda da kafanız çok bulandıysa hiç uğraşmadan iade edin bu sırada diğer bileşenleri satın alın. RAM'leri elden değiştirebileceğiniz bir teknoloji mağazasından alın bi sorun yaşarsanız gider değiştirirsiniz. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı