Ryzen 2700X Render Yaparken Tam Performansta Çalışmıyor

Makaleler
23
Windows icerisinden enerji ayarlarini en yüksege aldim, Easy Tune ile hazir overclock profilini aktif etmeme ragmen render yaparken islemci performansi %40'i gecmiyor.
Acaba sorun nerede olabilir bir yardimci olabilir misiniz? Filmora 9 kullaniyorum render programi olarak.

Taskmgr_2019-04-22_14-19-26.png

Sevgiler :)

Windows icerisinden enerji ayarlarini en yüksege aldim, Easy Tune ile hazir overclock profilini aktif etmeme ragmen render yaparken islemci performansi %40'i gecmiyor.
Acaba sorun nerede olabilir bir yardimci olabilir misiniz? Filmora 9 kullaniyorum render programi olarak.

Eki Görüntüle 387711

Sevgiler :)

Disk hızıyla ilgili diye biliyorum bunun nedenini. Yanlışım varsa düzeltsin biri ama benim bildiğim video işlemede depolama birimi de bir yandan kullanıldığından yeterli gelmediğinde bu durumlar olabiliyor. SSD'niz varsa onun üzerinde tutun render öncesi ve kaydını tam performans verir muhtemelen.

Bu tamamen kullandığınız programın işlemci optimizasyonu ile alakalı bir durum. Adobe Premiere ya da Magix Vegas deneyebilirsiniz.

Ben de ayni fikirdeyim sanirim sorun Filmora'nin kendisinde GPU hizlandiriciyi acmazsam 10 dakikalik 4K videoyu 6 saatte render yapiyor ama GPU hizlandiriciyi acinca cok kisa sürede bitirdi sanirim 10 dakika gibi bir süre icerisinde dikkat etmedim.

Adobe Premiere falan bana cok karisik geldigi icin kullanmiyorum, Magix deneyebilirim ama :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı