Kasanın yerine NZXT S340 Elite veya Phanteks Enthoo Pro M Tempered Glass modelleri alınabilir veya kasa biraz daha ucuz model olan S340 ile değiştirilip Samsung 960 EVO alınabilir.
Önerinizi baltalamak istemiyorum ama bu tarz piyasaya yeni atılmış markalardan uzak durmak bence en mantıklısı. Ürün elde patlayabilir video ise büyük ihtimal sponsorludur. Ama VA panelin daha doğru tercih olduğu su götürmez bir gerçek.
Çok araştırdım, elde patlayacak bir şey değil. Marka gayet kaliteli ürünlere sahip. Bazı ürünlerine yakından bakma şansım bile oldu. Hayret verecek kadar kaliteli ürünleri var, bu kalite bu fiyata çok şaşırtıyor. Zaten resmi olarak Türkiye'de. Garanti servis konusunda sorun çıkması muhtemel değil.
Hocam bende isterim 2k gsync monitor ama elde ki mebla ile alabileceğim ancak bu. işlemci ve ekran kartı alabileceğim en iyisi yapmaya çalıştım diğer parçalar beni götürür diye düşünüyorum, dolar zaten almış başını gitmiş, anakarta 1500 monitöre 2000 Tl veremem açıkçası.
Aynı fiyatlarda 2-3 tane daha iyileri var zaten. Ayrıca bu monitör çok eski, 2010 ya da 2011 model olması lazım, zamanının en iyilerindendi, o yüzden halen piyasada, yoksa şimdi daha iyileri var.