Merhabalar!
Ben böyle bir sistem hazırladım kendime. Bunun yerine şunu alsan daha iyi olur gibisinden fikirleriniz varsa öğrenmek isterim. Burada monitör ile ilgili bir bilgi yok ancak 2K 1ms 144 Hz bir monitör olacak. Uygun fiyatlı bulabilirsem alacağım. Monitör konusunda da fikirleriniz varsa öğrenmek isterim. Bu arada sistem oyun ağırlıklı.
Teşekkürler!
Sistem güzel ancak seçtiğiniz SSD M.2 form faktöründe bir SATA SSD. Ayrıca HDD olarak Toshiba P300 veya WD Blue bakın derim. Bu sisteme 600W yeterli. SSD, HDD ve PSU için ayırdığınız nütçe nedir? Ona göre öneri yapabiliriz.
Sistem güzel ancak seçtiğiniz SSD M.2 form faktöründe bir SATA SSD. Ayrıca HDD olarak Toshiba P300 veya WD Blue bakın derim. Bu sisteme 600W yeterli. SSD, HDD ve PSU için ayırdığınız nütçe nedir? Ona göre öneri yapabiliriz.
Sanırsam anakart, kasa, SSD ve RAM konusunda değişikliklerde bulunmuşsunuz. Acaba neden bunların daha iyi seçimler olduğunu açıklayabilir misiniz? Daha yardımcı olmuş olursunuz.
Bir de şu monitörü alsam daha iyi olmaz mı sizce?
AOC AGON 24" AG241QX - Sizin önerinizle arasında 400-500 TL kadar fark var.
Bence seçtiğiniz sistem çok güzel olmuş her ne kadar Sata hızı olsa da bence gayet yeterli profesyonelce kullanılmayacaksa o hızı pek hissedemezsiniz diye düşünüyorum güzel seçim şimdiden hayırlı olsun.