Sadece gelme süreleri sıkıntılı değil aynı zamanda ithalatçı garantili, gerçi bir şekilde sorunu çözdüklerini okusam da elimizde var dedikleri ürünleri de uzunca süre bekletip müşteriyi oyalayabildiğince oyalayıp en sonunda tedarik edemiyoruz, para iadesi yapacağız dediklerini de okudum. Yani ben hatırlatayım istiyorum bu detayları pişmanlık yaşanmasın.
Hayır canım niye vazgeçesiniz, Nanokatalog firmasına herkesin bakış açısı farklı ben sinirimi hoplatırlar diyerek uğraşmak istemedim siz göze alır alışveriş yaparsınız. Ya da fiyat farklarını iyice gözden geçirerek farklı firmalardan bir sistem çıkarırsınız.
Dolar konusunda yorum yapmak istemiyorum, yazık diyorum başka da bir şey demiyorum.
Hayır canım niye vazgeçesiniz, Nanokatalog firmasına herkesin bakış açısı farklı ben sinirimi hoplatırlar diyerek uğraşmak istemedim siz göze alır alışveriş yaparsınız. Ya da fiyat farklarını iyice gözden geçirerek farklı firmalardan bir sistem çıkarırsınız.
Dolar konusunda yorum yapmak istemiyorum, yazık diyorum başka da bir şey demiyorum.