Ryzen 2700X ve 1070 Ti sisteme PSU önerisi

Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
-
Selamlar, başlığa ek olarak bizzat tecrübe ettiğiniz bir modeli önerecekseniz eğer, sizden ricam gürültü problemi olmayan bir ürün olmasıdır. Potansiyel elektrik arızalarına karşı da gerekli sertifikalara sahip olması yeterlidir. Modüler olması benim için haliyle bir artı olur. Olmaması da çok büyük bir kayıp değil. Bu arada Aerocool 600W KCAS Serisi 80+ Bronze için görüşlerinize de açığım. İyi forumlar.

Bütçe 550 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir 600Watt yeterli lakin her zaman bir tık üstünü almakta yarar var 620 650 Watt gibi

Satılık - Seasonic SEA-S12II 620W 80+ Bronze Bu arkadaşın sattığı PSU bence çok kaliteli şuan ihtiyacım olsa direk alırım fiyatı da uygun @Ali Rıza09

Kasa kablolama olarak sizi uğraştırcak bir kasa değil, eğer özen gösterirsiniz harikalar yaratırsınız. Yarı modüler alabiliyorsanız alın.
Benim kendi sistemimde R5 1600 ve 1070 Ti ile kullandığım güç kaynağı olan Evga 650 BQ'yu önercem. 12V kanalından üstüne üstlük 648W sağlıyor. Ben aldığımda 390TL'di.
EVGA 110-BQ-0650-V2 650W Güç Kaynağı 110-BQ-0650-V2 - Nanokatalog
Eğer ilgilenirseniz Seasonic SEA-S12II-620 Bronze 620W satıyorum sıfır ürün jelatini dahi açmadım. Kargo dahil 500.
Eğer ki Evga 650 BQ almak istersen Nanokatalog'u arayıp stok sordur aksi halde benim gibi 2 hafta beklemek zorunda kalırsın.
Belirtmeyi unutmuşum, Evga 650 BQ yarı modüler bir güç kaynağı.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Aldığınız ürün güzel. Tier 1 bir PSU. Eğer ürün Amerika’dan alındıysa sadece fişi için dönüştürücü almanız lazım. Başka hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Sisteminiz yaklaşık 450W tüketiyor. 550W yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…