Ryzen 2700x ve GTX1080 için 3000 TL Monitör Seçimi

Viziwi

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Front-end Developer
Şu an 2x 24'' monitör kullanıyorum. Düz 60Hz monitörler. Yeni sistem topluyorum 2-3 ay içinde 2K veya 4K monitör düşünüyorum.

Ryzen 2700x ve 1080 bu monitörlerde beni ne kadar mutsuz eder ?
Maximum 3000 TL'ye kadar 2K / 4K monitör önerebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ekran kartı olan 1080 diye düşündüm.

İşlemci ekran kartı için yeterli, 1080p' de de rahatlıkla oynayabilirsiniz. Sadece tek çekirdek performansından dolayı 1080p' de Intel birazcık daha iyi performans veriyor.

Tabi şunu da söylemeliyim; yeni nesil Ryzen işlemcilerde tek çekirdek performansı geliştirildi. Intel' den çok aşağı kalmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2K/4K' da yük ekran kartına bindiği için aradaki fark kapanıyor.

Son düzenleme:
Ben de ekran kartı olan 1080 diye düşündüm.

İşlemci ekran kartı için yeterli, 1080p' de de rahatlıkla oynayabilirsiniz. Sadece tek çekirdek performansından dolayı 1080p' de Intel birazcık daha iyi performans veriyor.

Tabi şunu da söylemeliyim; yeni nesil Ryzen işlemcilerde tek çekirdek performansı geliştirildi. Intel' den çok aşağı kalmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2K/4K' da yük ekran kartına bindiği için aradaki fark kapanıyor.

Teşekkürler tatmin edici cevap. Çokta acele etmeye gerek yok 6ay içinde duruma göre bi güncelleme yaparım monitörlerde..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı