Merhabalar. Öncelikle Technopat'a hoşgeldiniz. Sistemi inceledim gayet makul ve dengeli bir sistem olmuş. Bir o kadar da performanslı olacağı aşikar. Seçtiğiniz ürünlerin ışığında bu sisteme şık bir kasa yakışır diye düşünüyorum. RGB özellikler sevip sevmediğinizi yazabilir misiniz? Şık ve sade şeyleri mi seversiniz yoksa rengarenk ve göz alıcı şeyleri mi? Bu bilgi doğrultusunda kasa önerebilirim size.
Sisteme gelecek olursak nereden ve ne kadar fiyata toplandığını bilmiyorum ancak bütçe belirtirseniz tahminimde 2080Ti dahi sığabilir. Eğer en ucuz ürünleri seçerek oluşturulmuş bir sistemse belirtin lütfen.
Ben geçen hafta almış olduğum Dark SuperNova kasayı şiddetle öneriyorum.
Dark SuperNova 4x12cm RGB Fan + 35cm LED Şerit, USB 3.0, Cam Yan Panel, Toplam 9 Adet Fan Takılabilir, Uzaktan Kumandalı Mid-Tower Oyuncu Kasası (DKCHSUPERNOVA)
Kasa gelmeden önce bu kadar kaliteli bir ürün kesinlikle beklemiyorum. Size karşı dürüst olayım. Ürünü içerisindeki 750W PSU ile birlikte çok ucuz olduğu için aldım. Mükemmel bir kalite beklemiyordum. Ancak kasa gelip kutusunu açtığımda iyiki almışım dedim. Kasanın tempered camları çok sağlam ve kalın. Çizilmeye karşı da dayanıklı. Kasayı oluşturan ana metal gövde çok sağlam duruyor. Ağırlığını görünce zaten anlıyorsunuz. Kasanın solunda ve altında bal peteği ızgaralar mevcut. Bu ızgaraları ise mıknatıslı filtreler ile kapatmışlar. Filtrelerin takıp çıkarılması cok basit ve yıkanabiliyor. Bunlarin dışında üst taraftaki power tuşu ve USB girişlerinin olduğu kısım kasanın genel yapısına uygun ve şık. On tarafta RGB DARK logosu var ve çevresi fırçalanmış metal. Çok hoş duruyor. Kasa dahili 4 fan ile geliyor ve tamamen RGB. Toplamda 9 fan takılabiliyor. Isterseniz RGB isiklandirmalari kapatabiliyorsunuz. Bunun için uzaktan kumandasi mevcut. - yönlerine gelecek olursak biraz ağır. Ama full tempered cam olan bir kasanın zaten ağır olması çok normal. Başka bir - yön göremedim. Hava akışı çok iyi olan bir kasa. Zaten belli ediyor kendini. Gerekirse birkaç fan daha ekleyerek inanılmaz bir hava akışı yakanabilir. Verdiğim linkte ürünün tanıtım videosu var. İzleyebilirsiniz.