Ryzen 2700X vs 3700X

ebubekir2001

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam,

AOC AGON 2K MONİTÖR
ASUS X470 TUF-Plus GAMİNG ANAKART
ASUS STRİX RTX 2070 SUPER
Ryzen 7 2700X
16 GB Vengeance RGB Pro 3200 RAM
480 SSD
1 TB HARDDİSK

Yukarıdaki özelliklere sahip bir bilgisayarım var. Ekran kartını yeni aldım. Aklımda işlemciyi de Ryzen 7 3700X yükseltmek var. Yükseltmenin elbette performansa az çok etkisi olacaktır ama benim merak ettiğim yükseltmenin şu an gerekli olup olmadığı piyasadaki tüm aaa oyunları oynuyor sayılırım, fikirlerinize ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese selam,

AOC AGON 2K MONİTÖR
ASUS X470 TUF-Plus GAMİNG ANAKART
ASUS STRİX RTX 2070 SUPER
Ryzen 7 2700X
16 GB Vengeance RGB Pro 3200 RAM
480 SSD
1 TB HARDDİSK

Yukarıdaki özelliklere sahip bir bilgisayarım var. Ekran kartını yeni aldım. Aklımda işlemciyi de Ryzen 7 3700X yükseltmek var. Yükseltmenin elbette performansa az çok etkisi olacaktır ama benim merak ettiğim yükseltmenin şu an gerekli olup olmadığı piyasadaki tüm aaa oyunları oynuyor sayılırım, fikirlerinize ihtiyacım var.
2k için hiç gerek yok 1700x bile işinizi görecektir. 2. ve 3. nesil arasında çekirdek sayısı değişmediğinden gereksiz olur.

2700x her türlü ekran kartını besleyebilir o anlamda bir sıkıntı yaşamazsınız. 3700x elbette tek çekirdek performansında yani oyun performansında çok önde fakat 2K oyunculukta verdiğiniz paraya değecek bir değişim göremezsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı