Ryzen 3 1200 AF ve GT 1030 alınır mı?

Mhk05

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ben sistem almayı planlıyorum biliyorsunuz ki ekran kartı stokları bitmiş durumda ve güzel sistemler toplanamıyor kaldık düşük sistemlere benim de bir sistem planım var bu sistemi aldıktan sonra 1-1, 5 yıl kullanırım ardından ekran kartını ve işlemcisini yenilerim zaten atacağım sistem teknobiyotiğin sistemi içinde Ryzen 3 1200 AF ve GT 1030 var biliyorum böyle bir sistem normalde alınmaz ama böyle bir durumu düştük sistemle alakalı şöyle bir notum olacak için +8 GB RAM ekleyeceğim, SSD 480 GB olacak sorularım ise şunlar:

Bu sistem ile CS:GO, Apex ve bu tarz oyunlarla bu sistemde yayın açılır mı ve video çekilir mi?
Bu sisteme sağlam bir işlemci soğutucu koyup OC yapabilir miyim işlemci destekler mi?

Bu sistemi 2x8 RAM ve B450 anakart ile alırsan daha iyi olur. OC konusunda da B450 bir anakarta ihtiyacın var. Yani attığın sisteme bu hali ile OC yapamazsın ama benim attığım sistemi B450 anakart ile alırsan OC yapabilirsin. Ek olarak senin attığın sistemin SSD'si kronik sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…