Birçok kez o anakart ile çift kanal bellek önerdim, 1 tane şikayet almadım. Çok kişi gördüyseniz atabilir misiniz lütfen, merak ettim doğrusu.
Birçok kez o anakart ile çift kanal bellek önerdim, 1 tane şikayet almadım. Çok kişi gördüyseniz atabilir misiniz lütfen, merak ettim doğrusu.
Ben kendim aldım çift kanal kullanacağım korkuyorum şu an. Topladığımda test ettiğimde buraya da yazarım. Aşağıdaki konudan dolayı ben öyle demiştim ama konuyu görünce dolandırıldığını hatırladım. Üzerine bir de n11 yorumu görünce bu anakartın sıkıntılı olduğunu düşündüm.
Gigabyte B450 M S2H ile Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz RAM uyumsuzluğu
Ryzen5 1600 AF. Gigabyte B450M S2H. Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz. 600 Watt RAM. Arkadaşlar RAM anakartın uyum listesinde yokmuş başka RAM ile açılıyormuş ama bu RAM'i takınca açılmıyormuş bilgisayar. Soran var ama hiç böyle bir sorun bulamadim nette. Ne yapmalıyım, RAM'i iade alırlar mı...www.technopat.net
Eki Görüntüle 610239
![]()
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Birkaç kişi sorun yaşadı diye direkt ürüne suç atmak da doğru değil. Birçok hazır PC dahi var, onlar nasıl çalışıyor o halde çift kanal bellekle?
Attığınız konuda da tam olarak bu olay yok. Kısacası genel bir sıkıntısı falan yok kartın.
Sorun çıkartacağını düşünmüyorum, dediğim gibi birçok kez o anakart ile çift kanal bellek önerdim, henüz çalıştıramadım gibi yorumlar gelmedi. Kaldı ki mesela İtopya hazır sistemlerde bu anakart ile çift kanal belleği birçok kez gördük, sorun göremedik.Haklısınız aklımda böyle kalmış kusura bakmayın. Ama içimde bir korku var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.