Ryzen 3 1200 G.Skill 1x8 3000 MHz uyumluluk

• Konuyu başlatan Bavs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 523
Birçok kez o anakart ile çift kanal bellek önerdim, 1 tane şikayet almadım. Çok kişi gördüyseniz atabilir misiniz lütfen, merak ettim doğrusu.

Ben kendim aldım çift kanal kullanacağım korkuyorum şu an. Topladığımda test ettiğimde buraya da yazarım. Aşağıdaki konudan dolayı ben öyle demiştim ama konuyu görünce dolandırıldığını hatırladım. Üzerine bir de n11 yorumu görünce bu anakartın sıkıntılı olduğunu düşündüm.

b450ms2hbellek.png

Birçok kez o anakart ile çift kanal bellek önerdim, 1 tane şikayet almadım. Çok kişi gördüyseniz atabilir misiniz lütfen, merak ettim doğrusu.
Ben kendim aldım çift kanal kullanacağım korkuyorum şu an. Topladığımda test ettiğimde buraya da yazarım. Aşağıdaki konudan dolayı ben öyle demiştim ama konuyu görünce dolandırıldığını hatırladım. Üzerine bir de n11 yorumu görünce bu anakartın sıkıntılı olduğunu düşündüm.

Eki Görüntüle 610239

Kime inanacağımı bilemedim kiminki doğru şimdi ?

Birkaç kişi sorun yaşadı diye direkt ürüne suç atmak da doğru değil. Birçok hazır PC dahi var, onlar nasıl çalışıyor o halde çift kanal bellekle?
Attığınız konuda da tam olarak bu olay yok. Kısacası genel bir sıkıntısı falan yok kartın.

Haklısınız aklımda böyle kalmış kusura bakmayın. Ama içimde bir korku var.

Haklısınız aklımda böyle kalmış kusura bakmayın. Ama içimde bir korku var.
Sorun çıkartacağını düşünmüyorum, dediğim gibi birçok kez o anakart ile çift kanal bellek önerdim, henüz çalıştıramadım gibi yorumlar gelmedi. Kaldı ki mesela İtopya hazır sistemlerde bu anakart ile çift kanal belleği birçok kez gördük, sorun göremedik.

B450m 2 sh a promax'dan daha iyi ama sanırım onu almalıyım .
@Caner Uncu hpcam ram 3000 MHz anakart 2100. Bunun dezavantajı var mıdır yoksa sadece ram'im daha az performanslı mı çalışır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı