A Ally Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 99 19 Eylül 2020 #1 AMD Ryzen 3 1200 islemcim var ve RX 570 ekran kartım var, Ryzen 3 1200'e overlock yapmak istiyorum nasıl yapacağım?
AMD Ryzen 3 1200 islemcim var ve RX 570 ekran kartım var, Ryzen 3 1200'e overlock yapmak istiyorum nasıl yapacağım?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #2 Hangi anakartı kullanıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 19 Eylül 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyebilir ve bu konuyu okuyabilirsin. Ryzen 3 1200 Overclock Yapma Load Line Calibration ayarını buldun mu? Zaten geçici kullanacaksın, bence 1.5V'a kadar ya da soğutma bitene kadar zorla. www.technopat.net Ayrıca güzel bir soğutucu alman gerekli. Soğutucusuz OC sakın yapma. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyebilir ve bu konuyu okuyabilirsin. Ryzen 3 1200 Overclock Yapma Load Line Calibration ayarını buldun mu? Zaten geçici kullanacaksın, bence 1.5V'a kadar ya da soğutma bitene kadar zorla. www.technopat.net Ayrıca güzel bir soğutucu alman gerekli. Soğutucusuz OC sakın yapma.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #4 Seradotwav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyebilir ve bu konuyu okuyabilirsin. Ryzen 3 1200 Overclock Yapma Load Line Calibration ayarını buldun mu? Zaten geçici kullanacaksın, bence 1.5V'a kadar ya da soğutma bitene kadar zorla. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu video eski bir video ve 14nm olan gösteriliyor 12nm olanda farklılıklar göstermektedir. Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyebilir ve bu konuyu okuyabilirsin. Ryzen 3 1200 Overclock Yapma Load Line Calibration ayarını buldun mu? Zaten geçici kullanacaksın, bence 1.5V'a kadar ya da soğutma bitene kadar zorla. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu video eski bir video ve 14nm olan gösteriliyor 12nm olanda farklılıklar göstermektedir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 19 Eylül 2020 #5 PashaReyiz dedi: Bu video eski bir video ve 14nm olan gösteriliyor 12nm olanda farklılıklar göstermektedir. Genişletmek için tıkla... En azından mantığını kavrar. Artı 0 Eksi
PashaReyiz dedi: Bu video eski bir video ve 14nm olan gösteriliyor 12nm olanda farklılıklar göstermektedir. Genişletmek için tıkla... En azından mantığını kavrar.
KS KS A Ally Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 99 19 Eylül 2020 #6 PashaReyiz dedi: Hangi anakartı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... A320-DS3 Seradotwav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyebilir ve bu konuyu okuyabilirsin. Ryzen 3 1200 Overclock Yapma Load Line Calibration ayarını buldun mu? Zaten geçici kullanacaksın, bence 1.5V'a kadar ya da soğutma bitene kadar zorla. www.technopat.net Ayrıca güzel bir soğutucu alman gerekli. Soğutucusuz OC sakın yapma. Genişletmek için tıkla... Ben zaten islemciyi yükseltmeyi düsünüyorum biraz idare etmezmi Artı 0 Eksi
PashaReyiz dedi: Hangi anakartı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... A320-DS3 Seradotwav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyebilir ve bu konuyu okuyabilirsin. Ryzen 3 1200 Overclock Yapma Load Line Calibration ayarını buldun mu? Zaten geçici kullanacaksın, bence 1.5V'a kadar ya da soğutma bitene kadar zorla. www.technopat.net Ayrıca güzel bir soğutucu alman gerekli. Soğutucusuz OC sakın yapma. Genişletmek için tıkla... Ben zaten islemciyi yükseltmeyi düsünüyorum biraz idare etmezmi
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Eylül 2020 #7 O anakartlar OC destekli değiller. B450 çipsetli bir anakart gerekiyor en az. Artı 0 Eksi
KS KS A Ally Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 99 19 Eylül 2020 #8 166307 dedi: O anakartlar OC destekli değiller. B450 çipsetli bir anakart gerekiyor en az. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman ben anakartımla uyumlu bi tane gene ryzen islemci arıyorum sizce rx 570 le tam performans alacagım bir islemci varmı Artı 0 Eksi
166307 dedi: O anakartlar OC destekli değiller. B450 çipsetli bir anakart gerekiyor en az. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman ben anakartımla uyumlu bi tane gene ryzen islemci arıyorum sizce rx 570 le tam performans alacagım bir islemci varmı
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #9 Yapamazsınız en az B350 veya daha yüksek cipsetli bir anakarta ihtiyacınız var. Artı 0 Eksi
KS KS A Ally Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 99 19 Eylül 2020 #10 PashaReyiz dedi: Yapamazsınız en az B350 veya daha yüksek cipsetli bir anakarta ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Gördügüm kadarıyla senin 2600'un var bende 2600 almayı düsündüm anakartımla uyumlu mudur. Artı 0 Eksi
PashaReyiz dedi: Yapamazsınız en az B350 veya daha yüksek cipsetli bir anakarta ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Gördügüm kadarıyla senin 2600'un var bende 2600 almayı düsündüm anakartımla uyumlu mudur.