High Grafiklerde çokda güzel bişekilde 60 fps max oynarsınız arkdaşlar kasar demişde abiler oyunun çıkış tarihine bakarmısınız bi artık GTA V sistem yoran bi oyun değil tekneloji ilerledi
Kardeş ben yıllardır teknik servis elemanıyım, ve bunun gibi onlarca sistem toplayıp test edip teslim ettim. Yani uzun sözün kısası bildiğim bir şey var, konuşuyorum.
Kardeş ben yıllardır teknik servis elemanıyım ve bunun gibi onlarca sistem toplayıp test edib teslim ettim yani uzun sözün kısası bildiğim bir şey varkı konuşuyorum.
HDD'yle ne alakası var? Her oyunu HDD'de oynuyorum buna GTA 5 dahil. Sadece sağlık konusunda sıkıntılı olan HDD'ler oyunlarda drop gibi şeylere yol açar.
Hocam bir oyunu HDD ve SSD'ye ayrı ayrı kurulum yaptığınızda demek istediğimi anlarsınız. Oyun içi droplar, oyunun açılış süresi, hikaye modundaki geçişler... GTA V'i HDD'de açarsanız 50-55saniyede açılır. SSD'de açarsanız 25 saniye sürer. Ben HDD'yi zaman anlamında değerlendirdim. FPS açısından ele almadım.
Kardeş ben yıllardır teknik servis elemanıyım, ve bunun gibi onlarca sistem toplayıp test edip teslim ettim. Yani uzun sözün kısası bildiğim bir şey var, konuşuyorum.
Hocam bir oyunu HDD ve SSD'ye ayrı ayrı kurulum yaptığınızda demek istediğimi anlarsınız. Oyun içi droplar, oyunun açılış süresi, hikaye modundaki geçişler... GTA V'i HDD'de açarsanız 50-55SANIYEDE açılır. SSD'de açarsanız 25 saniye sürer. Ben HDD'yi zaman anlamında değerlendirdim. FPS açısından ele almadım.
Hocam bir oyunu HDD ve SSD'ye ayrı ayrı kurulum yaptığınızda demek istediğimi anlarsınız. Oyun içi droplar, oyunun açılış süresi, hikaye modundaki geçişler... GTA V'i HDD'de açarsanız 50-55saniyede açılır. SSD'de açarsanız 25 saniye sürer. Ben HDD'yi zaman anlamında değerlendirdim. FPS açısından ele almadım.
Anladım, ben FPS değerlerinden bahsediyorsunuz zannettim. Mesajınız o izlenimi bıraktı. Sağlıklı bir HDD üzerinden oynuyorsanız drop sıkıntısı çekmezsiniz. Tek sıkıntılı olan durum bahsettiğiniz gibi oyuna giriş süresi.